GLORY Kickboxing komt met nog een groots event, medio 2021 weer in volle gang Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing komt met nog een groots event, medio 2021 weer in volle gang

GLORY Kickboxing komt met nog een groots event, medio 2021 weer in volle gang
GLORY Kickboxing komt met nog een groots event, medio 2021 weer in volle gang

Kickboks organisatie GLORY is bezig met een stevige comeback. 19 december staat kickboksende Badr Hari in de ring. En in januari zal er nog een groots event volgen.

Na een turbulent 2020 ziet de toekomst er voor de kickboks organisatie positief uit. 19 december zal het GLORY 76: Badr vs Benny event plaatsvinden. Echter is dit nog maar het begin van een nieuwe start.

Scott Rudmann een van de topmensen binnen GLORY verteld onze redactie dat het event in december een echte knaller wordt. "19 december wordt geweldig", zegt Rudmann. Echter is dit nog niet alles Rudmann heeft meer goed nieuws.

Medio 2021 in volle gang

"Het volgende event is gepland voor eind januari. We zullen weer in volle gang zijn zodra we weer publiek kunnen hebben, waarschijnlijk medio 2021" vervolgd Rudmann. Een line-up voor januari is nog niet bekend. Maar te zien aan hoe GLORY haar eerste event vult met spannende gevechten. Topvechters en zelfs een zwaargewicht toernooi. Kunnen de fans vuurwerk verwachten.

Verwacht wordt dat binnenkort meer nieuws naar buiten komt omtrent de volgende GLORY events. Het GLORY 76: Badr vs Benny zal online te zien zijn. Fans hoeven er dus de deur niet voor uit om hun favoriete vechters in actie te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws