GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen
GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het organiseren van een aantal komende events dit jaar.

GLORY organiseerde recentelijk een aantal top evenementen, in december vorig jaar was in feite de nieuwe start van de organisatie. De fans zagen Badr Hari en Benny Adegbuyi in een verrassend gevecht waar Adegbuyi met de winst naar huis ging.

In januari ging het jaar goed van start voor GLORY met een heus 4-mantoernooi waarin kampioen Rico Verhoeven als winnaar uit de bus kwam. Wij waren nieuwsgierig of er binnenkort evenementen zullen worden aangekondigd.

Oudgedienden

,,We zijn in een vergevorderd stadium binnenkort komen wij met meer nieuws naar buiten. Het worden een aantal top evenementen", zegt een woordvoerder van de organisatie. GLORY deed recentelijk een paar aankopen en lijkt te gaan inzetten op een aantal gewichtklassen zoals de weltergewicht en bij de zwaargewicht divisie.

Dit lijkt ook wel nodig om de huidige vechters uitdagingen te bieden. Wie er zullen vechten is nog niet bekend, wel gaan geruchten dat een aantal oudgedienden zoals Gokhan Saki hun rentree zullen maken. Echter is dit niet officieel bevestigd. Wanneer er meer nieuws komt kon de woordvoerder nog niet zeggen. Wel dat het super match-ups zullen zijn.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/glory-kickbokser-tarik-khbabez-in-actie-bij-grote-brand-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws