SLAPEN: GLORY kickbokser trapt dikkertje knock-out (video) Nieuws
Nieuws

SLAPEN: GLORY kickbokser trapt dikkertje knock-out (video)

SLAPEN: GLORY kickbokser trapt dikkertje knock-out (video)

Junior Tafa deed mee aan het Alpha Fight Series-evenement welke ten bate van Samoa werd gehouden. Op Samoa was een mazelenepidemie uitgebroken en er werd geld ingezameld voor medische hulp.

Tafa die normaliter in de zwaargewicht divisie uitkomt bij GLORY Kickboxing en tegen namen als Jamal Ben Saddik stond zorgde met zijn deelname aan het event dat er merchandise en vip tafels werden verkocht, waarvan de opbrengst aan het goede doel werd geschonken.

Op naar GLORY

Dat het een benefiet was nam niet weg dat er hard gevochten werd in de ring, Tafa versloeg tegenstander Martin Humphrey die wel iets weg heeft van bokser Andy ruiz jr, via een springende knie die hem plat op zijn rug terecht deed komen en naar dromenland bracht.

De wedstrijd lijkt voor Tafa een opwarmertje voor zijn volgende partij bij GLORY: "Dit gevecht was voor Samoa, nu weer op naar GLORY," zegt Tafa in een post op twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws