GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira

GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira

Alex Pereira wordt op waarde geschat door zijn werkgever GLORY. Er ligt dan ook nog wat voor de topvechter in het verschiet.

Vorig weekend liet Alex Pereira zien dat hij als vechter niet te onderschatten is. Tijdens een uitstapje van het kickboksen naar het MMA sloeg Pereira zijn tegenstander knock-out. De in slaap geslagen Thomas Powell wist niet wat hem overkomen was. Maar zijn prioriteit ligt nog steeds bij het kickboksen.

Nu GLORY met een paar stevige events een comeback maakt. Zal het niet al te lang duren voordat de Braziliaan weer te zien zal zijn.

Meerdere opties

Scott Rudmann topman van GLORY zegt dat Pereira leuke dingen te wachten staan. ,,Hij (Alex Pereira, red.) zal binnenkort weer vechten. We hebben een aantal hele gave plannen voor hem en ook met (misschien) gewichtsklassen”, zegt Rudmann tegen onze redactie.

Wanneer Pereira weer in actie komt is nog niet bekend. Wellicht dat Pereira in januari wanneer Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik om de titel strijden, zijn opwachting maakt. Twee titelgevechten op een event zal veel fans trekken.

Tijdens GLORY 76 in december zijn er ook meerdere titelgevechten. Badr Hari treft dan Benjamin Adegbuyi. En Murthel Groenhart vecht een wraak-wedstrijd uit tegen Cedric Doumbé.

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page