GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira

GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira
GLORY Kickboxing heeft grootse plannen met kampioen Alex Pereira

Alex Pereira wordt op waarde geschat door zijn werkgever GLORY. Er ligt dan ook nog wat voor de topvechter in het verschiet.

Vorig weekend liet Alex Pereira zien dat hij als vechter niet te onderschatten is. Tijdens een uitstapje van het kickboksen naar het MMA sloeg Pereira zijn tegenstander knock-out. De in slaap geslagen Thomas Powell wist niet wat hem overkomen was. Maar zijn prioriteit ligt nog steeds bij het kickboksen.

Nu GLORY met een paar stevige events een comeback maakt. Zal het niet al te lang duren voordat de Braziliaan weer te zien zal zijn.

Meerdere opties

Scott Rudmann topman van GLORY zegt dat Pereira leuke dingen te wachten staan. ,,Hij (Alex Pereira, red.) zal binnenkort weer vechten. We hebben een aantal hele gave plannen voor hem en ook met (misschien) gewichtsklassen", zegt Rudmann tegen onze redactie.

Wanneer Pereira weer in actie komt is nog niet bekend. Wellicht dat Pereira in januari wanneer Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik om de titel strijden, zijn opwachting maakt. Twee titelgevechten op een event zal veel fans trekken.

Tijdens GLORY 76 in december zijn er ook meerdere titelgevechten. Badr Hari treft dan Benjamin Adegbuyi. En Murthel Groenhart vecht een wraak-wedstrijd uit tegen Cedric Doumbé.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws