Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing haalt top vechter Keeman Diop binnen

GLORY Kickboxing haalt top vechter Keeman Diop binnen

Het hoogste doel wat een kickbokser kan halen is vechten bij de grootste kickboks organisatie ter wereld, GLORY Kickboxing. Recentelijk voegde de organisatie een top vechter toe aan haar vechters stal.

Hij wordt getraind door een van de top trainers ter wereld Henri Hooft, het multi talent Keeman Diop. Recentelijk tekende hij een multigevechten contract bij bij GLORY.

Op zijn Instagram meld hij; “2018 was een geweldig jaar. Vol met positieve verandering, groei en avontuur. Ik sluit dit jaar af met een geweldige aankondiging. Ik heb een multi-fight contract getekend met Glory kickboxing. Ik ben opgewonden om mezelf voor te stellen op het wereldtoneel. Vooruitblikkend naar een druk 2019. “

Nieuw bloed

Henri Hooft meldde de komst naar GLORY van zijn pupil ook aan via Instagram: “Alweer een tijdje gelden maar ik ben weer terug bij Glory kickboxing met nieuw bloed, Keemaan Diop. Ik heb deze weg al eens met Tyrone Spong gelopen, dus we weten hoe we het moeten doen. “

LEES OOK: Robin van Roosmalen, mijn doel is de UFC

Diop vocht onder andere bij Lion Fight (Muay Thai) waar meerdere Nederlandse vechters furore maakten, zoals Jorina Baars. Tijdens Lion Fight 46 welke in september vorig jaar plaatsvond versloeg Diop, Hero Vincent in een middengewicht partij.

Wanneer Diop debuteert bij GLORY is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Fans tegen Rico Verhoeven: ‘Kom nu eens van die bank af’

De kickboks fans kunnen niet wachten om Rico Verhoeven te zien vechten, maar of dit op korte termijn gaat gebeuren is nog steeds de vraag.

GLORY Kickboxing tekent zus van wereldkampioen Alex Pereira

Wereldkampioen Alex Pereira krijgt gezelschap bij GLORY Kickboxing.

Titelgevecht GLORY Kickbokser Luis Tavares in de Kuip

Hij komt uit Rotterdam en de wereld mag dat weten, GLORY Kickbokser Luis Tavares.