NOS: GLORY Kickboxing events gaan alsnog niet door Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

NOS: GLORY Kickboxing events gaan alsnog niet door

NOS: GLORY Kickboxing events gaan alsnog niet door
NOS: GLORY Kickboxing events gaan alsnog niet door

Volgens een berichtgeving van de NOS gaan de geplande GLORY Kickboxing events voor oktober niet door.

In een artikel vandaag op NOS.nl meldt de nieuws zender dat GLORY nog dieper in zwaar weer zit dan eerder bekend werd gemaakt. Ook sprak de NOS met voormalig GLORY topman Cor Hemmers. Deze zegt: "Ik blijf me voor de sport inzetten. Met of zonder Glory."

Ook vechters komen aan het woord die steeds ongeduldiger worden nu GLORY geen woord naar buiten brengt over events en contracten. Kickbokser Yousri Belgaroui: "Een goede voorbereiding op een wedstrijd kost een sporter zeker vijftig dagen. "

Niets is zeker

"Maar als de geruchten kloppen dat ze later in de maand met hulp van een nieuwe mediapartner iets willen organiseren, dan zou dat voor ons nog wel kunnen. Ik leg alles neer om daar dan te knallen. Ik wil als kickbokser mijn toekomst veiligstellen,"aldus Belgaroui.

Toch zegt de NOS zeker te weten dat de events in oktober niet doorgaan. Zolang GLORY zelf niets naar buiten brengt blijft het gissen wat er met de organisatie en het kickboksen in ons land gebeurt. GLORY publiceerde afgelopen week wel een teruggave beleid over eerdere gekochte tickets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws