GLORY Kickboxing en Monster Energy zetten samenwerking voort Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing en Monster Energy zetten samenwerking voort

GLORY Kickboxing en Monster Energy zetten samenwerking voort
GLORY Kickboxing en Monster Energy zetten samenwerking voort

GLORY en het toonaangevende energiedrankmerk Monster Energy hebben vandaag een verlenging van hun partnerschap aangekondigd.

In 2018 werd GLORY de eerste en enige kickboksorganisatie die samenwerkte met Monster Energy. In het uitgebreide wereldwijde partnerschap is de deal het tweede achtereenvolgende jaar getekend en blijft Monster Energy diep ingebed in het merk GLORY zichtbaar.

Naast een prominente Monster Energy-aanwezigheid in GLORY-uitzendingen, inclusief plaatsing binnen de ring, omvat het partnerschap ook fan events, nationale retailpromoties en branding op GLORY live-evenementen.

Sterke partners

Monster Energy is een sponsor van tal van topsporters en muzikanten en heeft een gedemonstreerde inzet voor het bestrijden van sport en behoren GLORY's eigen Tiffany van Soest en Mike Lemaire tot de huidige stal van professionele vechters.

"GLORY kan geen betere of meer authentieke partner vragen dan Monster Energy", zegt Marshall Zelaznik, CEO van GLORY. “Het enthousiasme dat Hans Molenkamp en het hele Monster-team hebben voor vechtsporten - en hun langdurige inzet voor de ruimte is ongeëvenaard. We zijn dankbaar voor die steun terwijl we blijven samenwerken om GLORY naar steeds hogere niveaus van wereldwijde bekendheid te brengen. ”

Trots

We zijn dankbaar voor die steun terwijl we blijven samenwerken om GLORY naar steeds hogere niveaus van wereldwijde bekendheid te brengen. ”

“We zijn er trots op GLORY te ondersteunen en nauw samen te werken met de grootste wereldwijde kickboksorganisatie. Monster is volledig toegewijd aan het ondersteunen van de beste organisaties en atleten in de vechtsport wereldwijd en GLORY is een belangrijke partner voor ons ”, aldus Hans Molenkamp, ​van ​Monster Energy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws