GLORY Kickboxing debuteert in Texas Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing debuteert in Texas

GLORY Kickboxing debuteert in Texas
GLORY Kickboxing debuteert in Texas

GLORY Kickboxing heeft afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat volgende evenement zal plaatsvinden op 1 februari 2019 in het Arena Theater in Houston, Texas. Het is de eerste keer dat GLORY een evenement organiseert in de staat Texas, een Amerikaanse staat die een goede markt is voor de vechtsport en waar regelmatig top bokswedstrijden en MMA-gevechten plaatsvinden.

Volgens Kickboxingz.com zullen huidige en voormalige kampioenen elkaar treffen in het hoofdevenement als nieuw gekroond GLORY vedergewicht kampioen Petchpanomrung (Petch) Kiatmookao zijn titel zal verdedigen tegen top mededinger Serhiy Adamchuk. Adamchuk, uit Oekraïne maar trainend in Amsterdam, won de titel in 2015 maar verloor deze bij beslissing in zijn tweede titelverdediging tegen Gabriel Varga. Adamchuk had Varga eerder al verslagen om de titel te winnen.

Voor Petch's is het zijn eerste titelverdediging sinds hij Robin van Roosmalen bij beslissing op GLORY 59 heeft verslagen om de titel te winnen en een vorig verlies te wreken. De nederlaag van Van Roosmalen is Petch's enige in negen GLORIE optredens.

Eerdere ontmoeting

De twee vechters ontmoetten elkaar elf jaar geleden op GLORY 39 in het vedergewicht mededingerstoernooi. Petch won toen op split decision.

Ook bevestigd voor de hoofdkaart is voormalig middengewicht kampioen Jason "Psycho" Wilnis. Wilnis zal Jacob "The Nightmare" Rodriguez uit de VS ontmoeten. Populaire weltergewicht Richard "Maximus" Abraham maakt zijn terugkeer tegen Charles Rodriguez.

Engelse pitbull

Bailey Sugden uit Groot-Brittannië is gepland voor actie als onderdeel van de GLORY 63 Superfight Series die plaatsvindt vóór de hoofdkaart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws