GLORY Kickboxing betaald gekochte tickets niet direct terug Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing betaald gekochte tickets niet direct terug

GLORY Kickboxing betaald gekochte tickets niet direct terug
GLORY Kickboxing betaald gekochte tickets niet direct terug

Het is tegenwoordig afwachten of GLORY Kickboxing met nieuws naar buiten komt. Toch is er weer wat te melden, namelijk over eerder gekochte tickets.

Via de nieuws sectie van de website van GLORY Kickboxing. Is te lezen dat er een terugbetaling procedure is opgestart voor eerder gekochte tickets. Let wel voordat u zich rijk rekent, en uw geld direct terug denkt te kunnen claimen. Er is een addertje onder het gras.

"Sinds COVID-19 en de herplanning van GLORY 76 Antwerpen en GLORY 78 "Badr vs. Benny" volgens de richtlijnen van de Nederlandse overheid voor sport- en entertainment evenementen in Nederland. Heeft het nieuwe GLORY-bedrijf toegezegd alle tickets die door fans zijn gekocht, zullen worden terugbetaald," zo staat te lezen op de site van de organisatie.

Goed opletten

Echter zijn er wat verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je krijgt als eigenaar van een ticket voor GLORY 76 Antwerp en GLORY 78 “Badr vs Benny” enkele keuzes voorgeschoteld. Een ticket is in te ruilen voor een tegoed voucher. Voor een nieuw GLORY-evenement dat gepland staat voor december 2020 of december 2021.

Als men niet in staat is om het nieuwe grootschalige evenement bij te wonen, kan men een volledige terugbetaling ontvangen. Wel pas nadat het nieuwe GLORY-evenement voorbij is; het restitutie verzoek moet binnen 10 dagen na het evenement worden ingediend. Goed opletten dus als men zijn of haar geld alsnog terug wil.

Afhankelijk van de cornonapandemie

Ticket houders worden uitgenodigd om hun vouchers in een speciale voorverkoop periode te gebruiken om de beste beschikbare plaatsen te selecteren. GLORY meldt dat een en ander afhangt van hoe de Covid-19 situatie zich ontwikkeld. Als er geen publiek aanwezig mag zijn dan heeft een voucher inwisselen om bij een event aanwezig te zijn geen zin.

GLORY kwam in de moeilijkheden en kwam onder curatele te staan. Bovendien ging de Nederlandse BV failliet waardoor de schuldeisers het nakijken hebben. De recente overname van GLORY door de oorspronkelijk eigenaren wordt door critici als dubieus bestempeld. En aangemerkt als een sterfhuis constructie om de openstaande schulden in Nederland niet te hoeven betalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws