Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY KICKBOKSER ROBBIE HAGEMAN: ‘Geef mij Mohammed Jaraya’

GLORY KICKBOKSER ROBBIE HAGEMAN: ‘Geef mij Mohammed Jaraya’

GLORY KICKBOKSER ROBBIE HAGEMAN: 'Geef mij Mohammed Jaraya'

Hij mag dan wel een jaar uit de roulatie zijn geweest, toch wil hij een snelle terugkeer naar GLORY, Robbie Hageman.

Een operatie aan een hersentumor gooide het schema wat Robbie Hageman voor zich had dusdanig in de war. Maar de topkickbokser liet zich niet uit het veld slaan, pakte het leven weer op en startte met trainen. Zijn sportschool is een succes maar Hageman wil meer.

“Ik heb nog zes gevechten staan in mijn contract met GLORY Kickboxing, maar ik hoor niets van ze,” zegt Hageman tegen onze redactie. “Nu zie ik dat er gevraagd wordt tegen wie Mohammed Jaraya zou moeten vechten, nou hier ben ik, sta klaar. ” Hageman en Jaraya stonden gepland tegen elkaar te vechten tijdens GLORY 62: Rotterdam, maar het kwam er niet van.

Ik wil dat gevecht

Een blessure aan de hand van Jaraya gooide roet in het eten. Toch is Hageman Jaraya niet vergeten. “Luister ik loop haast tot niets achter op de andere vechters zoals Jaraya. Iedereen heeft stil gezeten door de corona ellende, en ik ben door gaan trainen. Mijn conditie is top, dus kom maar op, aldus Hageman.

“De doktoren hebben niet gezegd dat ik niet meer mag vechten. De tumor kwam niet door klappen op mijn hoofd, zolang deze niet terug groeit is er geen vuiltje aan de lucht.” Er is inmiddels bij GLORY wel wat veranderd, de Nederlandse BV is failliet en de hoofdorganisatie is verkocht na een curatele stelling.

Contract is contract

Aangekondigd werd dat GLORY twee events op 2 en 3 oktober zou organiseren. Echter trok Talpa recentelijk de handen af van de kickboks organisatie. Wat betekent geen uitzendingen meer op tv. Als richtdatum wordt nu 17 oktober genoemd. Wie daar vechten en of het doorgaat is niet bekend. GLORY hult zich in complete stilte.

Wel tekenden de afgelopen weken een aantal kickboksers bij de organisatie. Maar een ding is zeker, Hageman wil zijn contract uitdienen, afspraak is afspraak. De Nederlandse BV mag dan wel failliet zijn maar GSUKCO nam alle assets over ook de vechters contracten zouden hieronder vallen. GLORY kan stoppen met zoeken, Hageman staat klaar.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page