GLORY kickbokser Jamal Ben Saddik doorbreekt stilte Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY kickbokser Jamal Ben Saddik doorbreekt stilte

GLORY kickbokser Jamal Ben Saddik doorbreekt stilte

Jamal Ben Saddik was even van de radar na zijn afzegging tegen Rico Verhoeven in december vorig jaar. De twee zouden een titelstrijd aangaan maar deze viel in het water door een blessure bij Ben Saddik.

Sinds die tijd is het stil geweest rond de topkickbokser die volgens Verhoeven nu helaas achteraan mag sluiten voor een titelkans. Verhoeven ging in plaats van tegen de Belgisch-Marokkaanse vechter een vierman toernooi aan. Deze werd gewonnen door de kampioen en zijn titel stond nooit op het spel.

Herstel

Echter vroegen de fans zich af hoe het nu met Ben Saddik zou vergaan. Wanneer zal hun favoriet terugkeren naar de ring en tegen wie. In zijn Insta stories vandaag deelt Ben Saddik een video waarin hij aan zijn herstel training lijkt te zijn begonnen.

,,Stap voor stap", is het bijschrift in de video. Waar Ben Saddik te zien is met een oefenbal. Wanneer Ben Saddik terugkeert naar de ring bij GLORY is niet bekend. De organisatie heeft na haar event eind januari nog geen communicatie naar buiten gebracht over komende evenementen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/beruchte-neonazi-vyacheslav-datsik-slaat-tegenstander-de-ring-uit-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws