GLORY Kickbokser: Er moet 'nieuw bloed' komen om tegen te vechten Nieuws
Nieuws

GLORY Kickbokser: Er moet 'nieuw bloed' komen om tegen te vechten

GLORY Kickbokser: Er moet 'nieuw bloed' komen om tegen te vechten
GLORY Kickbokser: Er moet 'nieuw bloed' komen om tegen te vechten

Volgens de regerend GLORY World Super bantamgewicht kampioen Anissa Meksen, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Meksen die door sommigen gezien wordt als de beste vrouwelijke kickbokser ter wereld, reageerde afgelopen zaterdag nogal openhartig op een social media post van GLORY Kickboxing over voormalig kampioen Tiffany van Soest.

ZIE OOK >> Anissa Meksen tekent protest aan tegen verliezen titel

Van Soest mag als het aan GLORY ligt wederom een kans krijgen op de titel van Meksen, die blijkbaar niet zit te wachten om voor een derde keer tegen Van Soest de ring in te gaan en zegt: "Titelkans? Is dit een grap GLORY Kickboxing? Ik heb Van Soest al 2 keer verslagen. "

Geen tegenstanders

"Ik moet vechten, ik heb NIEUW bloed nodig, ik heb NIEUWE UITDAGING nodig." Sinds haar debuut heeft Meksen de super bantamgewicht divisie gedomineerd. Meksen staat momenteel 8-1 in de GLORY ranking met de enige nederlaag tegen Jady Menezes in augustus 2018, die door velen als discutabel werd gezien.

Hopelijk zal Glory gehoor geven aan de oproep van de kampioen en een vechter van hoog niveau ondertekenen die Meksen tegengas kan geven. Op dit moment lijkt er geen super bantamgewicht op het GLORY rooster te zijn, die een kans heeft om haar te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws