GLORY kickbokser daagt Muay Thai legende Buakaw Banchamek uit - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY kickbokser daagt Muay Thai legende Buakaw Banchamek uit

GLORY kickbokser daagt Muay Thai legende Buakaw Banchamek uit

Afgelopen weekend boekte Muay Thai legende Buakaw Banchamek zijn zoveelste zege in de ring, deze keer tegen Niclas Larsen. In het publiek was ook GLORY kickbokser Marat Grigorian aanwezig, die van de gelegenheid gebruik maakte om Buakaw uit te dagen tot een gevecht.

Grigorian vecht onder andere bij GLORY Kickboxing waar hij in december vorig jaar, tijdens GLORY 62 Chris Baya versloeg. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op de Thaise geweldenaar Buakaw Banchamek

De in België wonende Armeen traint bij Hemmers Gym in Nederland. Hij heeft zich inmiddels gevestigd als een van de rijzende sterren binnen het Nederlandse kickboks circuit in de gewichtscategorie van rond de 70 kg.

Uitdaging

De kickbokser vecht ook veel in Azie onder andere in China waar hij grote successen boekt bij Kunlun fight, maar ook de K-1 is geen onbekend gebied voor Grigorian.

LEES OOK: Maakt de pers Badr Hari en het kickboksen kapot?

Buakaw is al eerder uitgedaagde door Grigorian maar tot een gevecht is het nog niet gekomen, op Instagram schrijft de Armeen; “All Star Fight, geweldige organisatie. Eerst wil ik Buakaw feliciteren met zijn overwinning.”

Reactie

“Ik daag Buakaw voor de tweede keer uit, maar deze keer in zijn land, ik hoop dat het gevecht snel zal plaatsvinden.” Ik weet zeker dat de mensen van dit gevecht tegen Buakaw zullen genieten, het was leuk om je weer te zien. “

Of en wanneer Buakaw reageert op de uitdaging is nog niet bekend. Dat het een partij vol vuurwerk zal zijn staat volgens Grigorian buiten kijf.

Bekijk ook

Kaskraker gevecht Deontay Wilder vs Andy Ruiz Jr dit jaar verwacht

Deontay Wilder en de terugkerende Andy Ruiz Jr. zullen eind 2021 klaar zijn voor een ...

‘Help, mijn volk wordt uitgemoord’: noodkreet MMA-kampioen

Aung La N Sang, wereldkampioen bij ONE Championship heeft de hulp ingeroepen van de Verenigde ...

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...