Glory kampioen Pereira in tranen bij afscheidswedstrijd in Rotterdam Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kampioen Pereira in tranen bij afscheidswedstrijd in Rotterdam

Glory kampioen Pereira in tranen bij afscheidswedstrijd in Rotterdam

Alex Pereira stond gisteravond in een langverwachte herkansing met Artem Vakhitov tijdens Glory 78 in Ahoy. Voor de Braziliaan zou het zijn laatste wedstrijd voor zijn overstap naar de UFC. Het afscheid was emotioneel en raakte de fans.

De Braziliaanse topvechter Pereira verloor zijn wedstrijd en de Glory lichtzwaargewicht titel tegen Vakhitov. Hun eerdere wedstrijd in januari eindigde vrij controversieel en de Rus voelde zich tekort gedaan. Vakhitov eiste een onmiddellijk herkansing, die hij ook kreeg.

In de loop van een redelijk hechte en zeer competitief gevecht zette beide vechters een spectaculaire prestatie neer met trappen, stoten en knieën en alles daartussenin. Uiteindelijk scoorde de jury in het voordeel van de Rus.

Bedankt voor alles

Staande in de ring en voor zijn speech kwamen de trainen bij Pereira, toen een compilatie van zijn prestaties binnen Glory werden vertoond. De tranen vloeide over zijn wangen. Pereira dankte zijn fans en Glory voor de steun in alle jaren. ,,Ik wil iedereen bedanken die achter mij staan", zei de Braziliaan.

Op 6 november zal Pereira zijn debuut maken bij de Amerikaanse MMA-organisatie UFC. In de lijn der verwachting ligt dat de atleet voormalige rivaal en huidig UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya zo kunnen treffen. Pereira zou eerder zijn debuut maken maar het uitdelen van de Glory evenement gooide hier roet in het eten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws