GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart

GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart

De grootste kickboks organisatie ter wereld GLORY houdt nog steeds radiostilte na het nieuws dat het bedrijf in de problemen verkeerd. Toch lijken de vechters moed te houden.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat het moederbedrijf van GLORY Kicboxing, GSI onder curatele was gesteld. Financiële problemen zouden daar aan ten grondslag liggen. Diverse documenten kwamen naar buiten via anonieme bronnen waar de leiding niet blij mee was. En prominente. medewerkers namen ontslag.

De vechters ontvingen een brief zich vooral niet zorgen te maken om de situatie. GLORY verzekerde dat het de zaken onder controle heeft. Dit schept moed voor een ieder di betrokken is bij GLORY, fans en zeker de vechters die al maanden aan de kant staan.

We houden de moed er in

Via social media hint de Franse GLORY weltergewicht kampioen Cedric Doumbé op een gevecht met de Nederlandse Murthel Groenhart. De twee hebben nog een appeltje met elkaar te schillen, en stonden al eerder tegenover elkaar. Doumbé zegt in zijn post dat zijn volgende gevecht tegen Groenhart zal zijn.

Vooralsnog is het afwachten of dit daadwerkelijk gebeurt en wanneer. Dinsdag werd het personeel van GLORY bij elkaar geroepen door de organisatie. Bronnen melden dat er gesproken is over de voortzetting van GLORY en in welke vorm. Ook zou er gesproken zijn over komende events. De verwachting is dat GLORY spoedig naar buiten komt met een verklaring.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page