GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart

GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart
GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart

De grootste kickboks organisatie ter wereld GLORY houdt nog steeds radiostilte na het nieuws dat het bedrijf in de problemen verkeerd. Toch lijken de vechters moed te houden.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat het moederbedrijf van GLORY Kicboxing, GSI onder curatele was gesteld. Financiële problemen zouden daar aan ten grondslag liggen. Diverse documenten kwamen naar buiten via anonieme bronnen waar de leiding niet blij mee was. En prominente. medewerkers namen ontslag.

De vechters ontvingen een brief zich vooral niet zorgen te maken om de situatie. GLORY verzekerde dat het de zaken onder controle heeft. Dit schept moed voor een ieder di betrokken is bij GLORY, fans en zeker de vechters die al maanden aan de kant staan.

We houden de moed er in

Via social media hint de Franse GLORY weltergewicht kampioen Cedric Doumbé op een gevecht met de Nederlandse Murthel Groenhart. De twee hebben nog een appeltje met elkaar te schillen, en stonden al eerder tegenover elkaar. Doumbé zegt in zijn post dat zijn volgende gevecht tegen Groenhart zal zijn.

GLORY Kampioen Doumbé hint op gevecht tegen Groenhart

Vooralsnog is het afwachten of dit daadwerkelijk gebeurt en wanneer. Dinsdag werd het personeel van GLORY bij elkaar geroepen door de organisatie. Bronnen melden dat er gesproken is over de voortzetting van GLORY en in welke vorm. Ook zou er gesproken zijn over komende events. De verwachting is dat GLORY spoedig naar buiten komt met een verklaring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws