GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht

GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht

GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht

Cedric Doumbé is geen blij man. Hij ziet zijn titelverdediging op 19 december tegen Murthel Groenhart in het water vallen. Groenhart moet verstek laten gaan wegens een blessure.

Dat zit Cedric Doumbé niet lekker. Vrijwel direct na de bekendmaking ging de Fransman los Via zijn Instagram op de Nederlandse topvechter. ,,Groenhart de lafaard die de strijd annuleert … alweer! Je wist wat er zou komen, nietwaar?”

,,Ik ben niet de man met wie je eerder werd geconfronteerd, je weet dat wanneer je me onder ogen komt, je doodgaat en ik weet dat je niet wilt sterven. Lafaard. Bid niet meer voor Murthel”, schrijft Doumbé.

Niet makkelijk

Om zijn verhaal kracht bij te zetten doet Doumbé er nog een schepje bovenop. Ook vocaal deelt hij zijn ongenoegen over het niet doorgaan van de wedstrijd. En deelt dan ook een gesproken bericht.

GLORY kickboxing kondigde aan dat er binnen 48 uur een vervanger gevonden zal zijn voor Groenhart. Bronnen melden dat een aantal vechters benaderd is. Maar staat niet iedereen te springen om in te vallen.

Het kan dus nog wel eens een hele klus worden voor GLORY om iemand tegenover Doumbé te zetten. Waarom de organisatie er niet voor kiest om het gevecht te verschuiven naar 30 januari is onbekend. Het gevecht zou een mooie toevoeging zijn voor het event die Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik aanvoeren in een titelgevecht.

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page