Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht

GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht

GLORY kampioen Cedric Doumbé noemt Murthel Groenhart een lafaard na afzeggen gevecht

Cedric Doumbé is geen blij man. Hij ziet zijn titelverdediging op 19 december tegen Murthel Groenhart in het water vallen. Groenhart moet verstek laten gaan wegens een blessure.

Dat zit Cedric Doumbé niet lekker. Vrijwel direct na de bekendmaking ging de Fransman los Via zijn Instagram op de Nederlandse topvechter. ,,Groenhart de lafaard die de strijd annuleert … alweer! Je wist wat er zou komen, nietwaar?”

,,Ik ben niet de man met wie je eerder werd geconfronteerd, je weet dat wanneer je me onder ogen komt, je doodgaat en ik weet dat je niet wilt sterven. Lafaard. Bid niet meer voor Murthel”, schrijft Doumbé.

Niet makkelijk

Om zijn verhaal kracht bij te zetten doet Doumbé er nog een schepje bovenop. Ook vocaal deelt hij zijn ongenoegen over het niet doorgaan van de wedstrijd. En deelt dan ook een gesproken bericht.

GLORY kickboxing kondigde aan dat er binnen 48 uur een vervanger gevonden zal zijn voor Groenhart. Bronnen melden dat een aantal vechters benaderd is. Maar staat niet iedereen te springen om in te vallen.

Het kan dus nog wel eens een hele klus worden voor GLORY om iemand tegenover Doumbé te zetten. Waarom de organisatie er niet voor kiest om het gevecht te verschuiven naar 30 januari is onbekend. Het gevecht zou een mooie toevoeging zijn voor het event die Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik aanvoeren in een titelgevecht.

Bekijk ook

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

SORRY: UFC-ster Rozenstruik verontschuldigt zich bij fans (video)

Jairzinho Rozenstruik is niet tevreden met zijn eigen prestatie afgelopen nacht in Las Vegas tegen ...

‘Ik ben klaar voor je’: Volgende gevecht Mike Tyson gelekt

Mike Tyson heeft de smaak van het boksen weer goed te pakken, na zijn wedstrijd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page