Glory: 'Jamal Ben Saddik vecht NIET in Antwerpen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory: 'Jamal Ben Saddik vecht NIET in Antwerpen'

Glory: 'Jamal Ben Saddik vecht NIET in Antwerpen'

Jamal Ben Saddik komt niet in actie tijdens Glory Rivals in Antwerpen op 21 in de Lotto Arena. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten op onder andere social media.

Glory CEO Scott Rudmann laat onze redactie weten dat Ben Saddik niet aantreedt in Antwerpen. ,,Geen Jamal Ben Saddik bij Glory Rivals in Antwerpen, wie deze informatie rondbazuint is totaal niet op de hoogte", zegt Rudmann.

Insiders melden dat er gesprekken waren om Ben Saddik te laten vechten, maar dat Glory en de atleet er niet tot een overeenstemming zijn gekomen. Wanneer Ben Saddik wel gepland staat om te vechten is niet gemeld.

Onderste steen boven

Als organisatie maakt Glory roerige tijden mee, na een lange weg om het kickboksen weer in een goed daglicht te krijgen, kwam de grote domper met de rellen tijdens Glory 80 vorige maand. Tijdens de rematch tussen Badr Hari en Arek Wrzosek ging het faliekant mis door rellen in het publiek.

Wrzosek wordt mede verantwoordelijk gehouden door de organisatie voor het niet de-escaleren van de rellen en is inmiddels de laan uit gestuurd. Er loopt nog een onderzoek naar wat de precieze oorzaak is van de escalatie in Hasselt. Glory is er op gebrand de onderste steen boven te krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws