GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event

GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event

GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event

Robbie Timmers van Glory Kickboxing zegt dat de organisatie met het event van afgelopen zaterdag, ruim 100.000 betaalde kijkers heeft getrokken. De matchmaker zegt dat dit de verwachting ruim overstijgt.

Eerder werd al bekend dat Glory flink over de gehoopte 70.000 pay per view heen hoopte te komen. In een interview met Nu.nl zegt Timmers dat dit ruimschoots is overtroffen.

Groot aantal kijkers

,,We hebben ruim 100.000 streams verkocht en er komen nog steeds nieuwe cijfers uit verschillende landen binnen”, zegt GLORY-topman Robbie Timmers tegen Nu.nl

Kijkers betaalde €12,99 om mee te genieten van de kickboks wedstrijden. Het was de eerste keer dat er voor een groot GLORY kickboks event online betaald moest worden.

Hoop op meer

Timmers hoopt dat het event van 30 januari met Rico Verhoeven in e hoofdrol ook een groot aantal kijkers trekt. En dat daarna ook de kickboksfans blijven betalen om te kijken ook naar minder bekende vechters.

,,Het wordt een uitdaging om ervoor te zorgen dat andere vechters ook zo populair worden als Hari en Verhoeven, maar dat is zeker niet onmogelijk. Kijk maar naar Jamal Ben Saddik, de komende tegenstander van Verhoeven. Die is in korte tijd ook bij veel mensen bekend geworden”, zegt Timmers.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page