GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event

GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event

GLORY haalt dikke kijkcijfers voor Badr vs Benny event

Robbie Timmers van Glory Kickboxing zegt dat de organisatie met het event van afgelopen zaterdag, ruim 100.000 betaalde kijkers heeft getrokken. De matchmaker zegt dat dit de verwachting ruim overstijgt.

Eerder werd al bekend dat Glory flink over de gehoopte 70.000 pay per view heen hoopte te komen. In een interview met Nu.nl zegt Timmers dat dit ruimschoots is overtroffen.

Groot aantal kijkers

,,We hebben ruim 100.000 streams verkocht en er komen nog steeds nieuwe cijfers uit verschillende landen binnen”, zegt GLORY-topman Robbie Timmers tegen Nu.nl

Kijkers betaalde €12,99 om mee te genieten van de kickboks wedstrijden. Het was de eerste keer dat er voor een groot GLORY kickboks event online betaald moest worden.

Hoop op meer

Timmers hoopt dat het event van 30 januari met Rico Verhoeven in e hoofdrol ook een groot aantal kijkers trekt. En dat daarna ook de kickboksfans blijven betalen om te kijken ook naar minder bekende vechters.

,,Het wordt een uitdaging om ervoor te zorgen dat andere vechters ook zo populair worden als Hari en Verhoeven, maar dat is zeker niet onmogelijk. Kijk maar naar Jamal Ben Saddik, de komende tegenstander van Verhoeven. Die is in korte tijd ook bij veel mensen bekend geworden”, zegt Timmers.

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters