Glory eert Robin van Roosmalen na kritiek alsnog! 'Vechter, kampioen en legende' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory eert Robin van Roosmalen na kritiek alsnog! 'Vechter, kampioen en legende'

Glory eert Robin van Roosmalen na kritiek alsnog! 'Vechter, kampioen en legende'

Glory Kickboxing eert alsnog voormalig kampioen Robin van Roosmalen. De vechter die recentelijk aankondigde nooit meer te kickboksen, uitte kritiek op de organisatie omdat deze hem nooit een steun in de rug zouden hebben gegeven.

Met een post op Twitter laat Glory weten haar voormalige kampioen het beste toe te wensen. Van Roosmalen kondigde afgelopen week aan het fysiek niet meer voor elkaar te krijgen om op zijn oude niveau te komen. De kickboksers raakte in 2021 ernstig gewond bij een auto-ongeluk maar zijn zus Melissa bij om het leven kwam.

Na een lang herstel waar Van Roosmalen hoopte weer op zijn oude niveau te komen, bleek dat dit niet meer het geval zal zijn. De topatleet kondigde dan ook zijn afscheid van de sport waar hij zo succesvol in was aan.

Schandalig

Ook zei van Roosmalen dat Glory vanaf het ongeluk niets van zich had laten horen. Het afscheid wat Van Roosmalen nam werd ook niet gedeeld door Glory; ,,,Ze hebben nog niet eens mijn afscheidspost op Instagram gedeeld. Niet eens een belletje gedaan. Het is eigenlijk, ja, schandalig".

Vandaag komt Glory alsnog met een bericht waarin zij de kickbokser alle eer toebedeeld. ,,Vechter. Kampioen. Legende. Wij wensen de voormalige GLORY dubbele kampioen het allerbeste", aldus de korte verklaring va Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws