Glory debutant Tariq Osaro: 'Het wordt zaterdag knallen in de ring'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory debutant Tariq Osaro: ‘Het wordt zaterdag knallen in de ring’

Glory debutant Tariq Osaro: ‘Het wordt zaterdag knallen in de ring’

Glory debutant Tariq Osaro: 'Het wordt zaterdag knallen in de ring'

Zaterdag is het zover dan maakt Tariq Osaro zijn debuut bij Glory Kickboxing tijdens het Glory studio evenement. De 26-jarige knokker weet wat vechten is en trainde onder andere in het verleden met grote namen als Badr Hari.

Het evenement welke zaterdag 14 mei gehouden wordt is aangemerkt als goedmaker voor het onderbroken Glory 80 evenement in Hasselt, België. Deze werd bruut verstoord door rellen die uitbraken tijdens het gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrsozek. Het evenement van zaterdag mag dan wel als goedmaker worden gezien, maar er actie verwacht met de op de rol staande gevechten.

Lang gewacht

Een daarvan is die tussen Osario en mede debutant Rhys Brudenell uit Engeland. Deze vertelde recentelijk zijn partij tegen Osario als een grote kans te zien om onder het voetlicht van de kickboks fans te komen. Ook Osario is van plan om te schitteren in de ring en verteld op de Glory site dat het een knalpartij wordt tussen hem en Brudenell.

De Nederlander zegt: ,,Het is mijn debuut bij Glory de grootste kickboksorganisatie op dit moment. Ik heb lang op dit moment gewacht. Ik ga die dag gewoon beuken en knallen”, zegt Osario die traint bij het bekende Mike’s Gym. ,,Ik trainde eerst bij SB Gym. Ik vocht op een evenement waar ik een partij verloor.” Dit was voor Osario een teken verder te kijken.

Trainen bij en met de beste

,,Ik verloor toen puur vanwege motivatie. Ik sprak met mijn team erover en zei dat ik niet meer zoveel zin had. Iemand van mijn gym had toen gevraagd aan Mike of ik daar een keertje mee kon sparren bij Mike”, dit bleek tot tevredenheid want Osario bleef er hangen en trainde zelfs met legende Badr. ,,Toen zat Badr nog bij Mike, Plazibat natuurlijk, Abena enzovoorts.”

Osario die in maart dit jaar hoge ogen gooide in een 4 mans toernooi bij Road to ONE van ONE Championship zegt de fans vooral vuurwerk te gaan laten zien. ,,Verwacht spektakel, vuurwerk en een knalpartij van mij. Ik ben een vechter die je ook zeker in de gaten moet houden de komende tijd bij Glory”, aldus Osario die zeker aandachtig gevolgd zal gaan worden door de fans.

Bekijk ook

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Oorlog in de kickboksring! Dit gevecht moet je zien (video)

Oorlog in de kickboksring! Dit gevecht moet je zien (video)

Mohamed Touchassie en Robin Ciric vochten een echte oorlog uit vorig weekend tijdens Enfusion 109 in Groningen

Live LFL 5 MMA kijken vandaag

Live MMA vechten kijken vandaag! Koop hier je online ticket

Wil je vandaag lekker vanuit je luie stoel MMA-vechten kijken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page