Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY Kickboxing. Zo voortvarend lijkt de vechtsport organisatie online en op tv.

De social media kanalen zijn levendig met het plaatsen van kickboks video’s. Nu blijkt dat ook de events uit het verleden uitgezonden op lokale zenders in Amerika. GLORY meld het nieuws woensdag:

“Vanaf vandaag tot en met september 2020 kunnen GLORY-fans in de Verenigde Staten wekelijks GLORY-evenementen uit het verleden kijken op maximaal 18 regionale sportnetwerken.”

Grote events

“Het eerste evenement wat uitgezonden wordt is GLORY 65 UTRECHT met als headliner de legendarische Alex Pereira die zijn GLORY middengewicht wereldtitel verdedigt tegen voormalig kampioen Jason Wilnis. En Sitthichai Sitsongpeenong die het tegen een bekende vijand opneemt, uitdager Marat Grigorian in het co-main event.”

Of de uitzendingen een opmaat zijn om het Amerikaanse publiek te enthousiasmeren voor het kickboksen is niet bekend. Geruchten gaan dat GLORY een doorstaat zal maken nadat het bedrijf recentelijk onder curatele is gesteld. Nieuws hierover is echter nog niet naar buiten gekomen.

Bekijk ook

PROBLEMEN? GLORY Kickboxing laat personeel in de kou staan

Vechtsport organisatie GLORY Kickboxing zou de salarissen van haar Amerikaanse personeel niet hebben uitbetaald. Zo ...

­čÄą KNOCK-OUT DRAMA: Derrick Lewis sloopt Aleksei Oleinik

Het leek er even niet goed uit te zien voor Derrick Lewis in zijn strijd ...

UITSLAGEN UFC VEGAS 6: Lewis vs. Oleinik

Het “UFC Vegas 6” werd bekroond door een zwaargewicht headliner. Met keiharde veteraan Derrick Lewis ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page