GLORY BAAS: Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven 2 Nieuws
Nieuws

GLORY BAAS: Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven 2

GLORY BAAS: Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven 2
GLORY BAAS: Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven 2

Aan een volgende gevecht voor GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven, lijkt achter de schermen al gewerkt te worden.

Echter zal niet Badr Hari meteen de strijd aangaan met Verhoeven, maar zal Jamal Ben Saddik dan toch eindelijk zijn kans gaan krijgen op de titel. Ben Saddik was immers in december 2018 beloofd dat hij de kans zou krijgen te vechten tegen Verhoeven, Ben Saddik won destijds niet alleen het 8-man toernooi maar ook de titelkans.

Ben Saddik kondigde op tv tijdens het GLORY event in het Gelredome aan dat er groot nieuws aan zit te komen, zinspelend op een clash met Verhoeven. "Wij gaan er hard aan werken om dat gevecht voor elkaar te krijgen. Jamal verdient een kans op de titel,"zegt GLORY CEO Marshall Zelaznik tegen Nu.nl.

Stadion waardig gevecht

Het ziet er dus naar uit dat er een Rico vs Jamal 2 aan zal komen, vraag is alleen wanneer. Het eerstvolgende GLORY event staat gepland in februari 2020, daar zal echter geen Rico vs Jamal te zien zijn, de locatie is daar te klein voor. Eerder zal worden gekozen voor een stadion aldus Zelaznik.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven te sterk voor Jamal Ben Saddik

Ben Saddik hield het in zijn eerste gevecht met Verhoeven vijf rondes vol en deed de kampioen zelfs even wankelen, doch won Verhoeven die over een top conditie beschikt. "Het is absoluut in het belang van GLORY om ze snel opnieuw tegen elkaar te laten vechten, " zegt Zelaznik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws