Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 78 BADR VS BENNY: ‘Ik hoop dat ze het halen’

GLORY 78 BADR VS BENNY: ‘Ik hoop dat ze het halen’

Met de recente afzeggingen door de coronavirus pandemie waar ook de vechtsportwereld het slachtoffer van is, lijken een aantal grote events op losse schroeven te staan.

Daar waar iedereen uitkeek naar een goed gevuld kickboks, boks en MMA jaar is dit in één klap teniet gedaan door de komst van het coronavirus, die helaas al een aantal dodelijke slachtoffers heeft geëist. Events tot 1 juni zijn al afgelast of verplaatst, maar zelfs na die datum lijkt het virus zijn tol te gaan eisen.

Een van de top events die gepland staan is die van GLORY Kickboxing, waar kickbokslegende Badr Hari tegen de Roemeen Benny Adegbuyi de ring in zou gaan. Vooralsnog staat deze (GLORY 78) nog op doorgaan, maar bronnen melden dat dit wel eens anders zou kunnen zijn als de maatregelen van de regering aanhouden.

Het moet doorgaan

“Ook al zou het gevecht tussen Badr en Benny kunnen doorgaan, dan is het haast niet te plannen met alle zaken er omheen, het is niet zo dat het alleen om de twee kickboksers in de ring gaat, er komt meer bij kijken,”meld een bron. De fans moeten hier niet te licht over denken, je kunt niet op het laatste moment een blik met van alles opentrekken. “

GLORY kampte al met twee events die afgezegd zijn, GLORY 76 ANTWERP op zaterdag 28 maart en GLORY 77 MIAMI op 30 mei. Of 20 juni gehaald gaat worden en Badr en Benny elkaar zullen treffen blijft spannend. “Ik hoop dat het doorgaat, want dit zou een grote domper zijn voor de sport.”

Bekijk ook

UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch

Het lijkt er op dat The Baddest Mother Fucker (BMF) kampioen Jorge Masvidal een titelkans ...

Belgische boksers starten training met bokscomputer uit Eindhoven

In België komt de vechtsport weer op gang. De Belgische olympische boks selectie is weer ...

MASSALE SCHIETPARTIJ: Prof MMA-vechter opgepakt (video)

Tijdens een massale schietpartij in een buitenwijk van Moskou maandag is prof MMA-vechter Dzhumbulat Baliev ...