GLORY 77 RICO VS JAMAL: De fans tellen af en wie vechten er nog meer? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY 77 RICO VS JAMAL: De fans tellen af en wie vechten er nog meer?

GLORY 77 RICO VS JAMAL: De fans tellen af en wie vechten er nog meer?

Het volgende GLORY Kickboxing evenement staat voor de deur. Nog een paar weken en het is zover, de voorzetting van het top kickboksen. De fans wachten gespannen af of hun favoriete vechters deel zullen nemen.

Na een rampzalig jaar voor de vechtsport staat 2021 een goede start te wachten. GLORY op 30 januari met een groots event, de UFC die vanaf 13 januari aftrapt en op 23 januari Conor McGregor vs Dustin Poirier brengt.

Het kickboksen leek op sterven na dood, toch maakte de sport een miraculeuze terugkeer. GLORY rees op uit de as en zette een top event neer in december vorig jaar. Het lijkt erop dat de organisatie dit deze maand nog een dunnetjes over wil doen en zelfs overtreffen.

Nieuwe contracten

Alhoewel er nog maar twee gevechten bekend zijn, Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik en Alex Pereira tegen Artem Vakhitov. Beloofd GLORY dat het een goed gevulde vechtkaart zal brengen. GLORY Matchmaker Robbie Timmers vertelde onze redactie eerder vandaag, dat uiterlijk dinsdag de complete line-up bekend wordt gemaakt.

Vooruitlopend lijkt er al een puzzel te leggen wie er eventueel (we houden een slag om de arm), te zien kunnen zijn op het evenement. Het simpelweg volgen van de social media kanalen van vechters lijkt een indicatie te geven. Zo tekende Donegi Abena gisteren een verlenging van zijn contract bij GLORY.

Debutanten

Het ligt dus in de lijn der verwachting dat Abena eind deze maand zal aantreden. Wellicht ook Luis Tavares die aankondigde in voorbereiding te zijn. Dan zijn er nog de nieuw getekende zwaargewichten Tarik Khbabez en Raoul Catinas. Ook deze staan in de startblokken om hun debuut te maken.

Hoe het zit met de andere grote namen zoals Mohammed Jaraya die momenteel in het buitenland verblijft, of wellicht toch nog Murthel Groenhart is afwachten. Er zijn nog een aantal vechters die we niet over het hoofd mogen. Maar we houden nog even de adem in tot er meer bekend wordt.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/glory-licht-zwaargewicht-donegi-abena-tekent-nieuw-contract/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws