GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken

GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken

GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken

Voor de Glory Kickboxing fans is er goed nieuws, de vechtsport organisatie heeft een partner toegevoegd om haar events uit te zenden.

Eerder maakte Glory Kickboxing bekend dat er een nieuwe datum gevonden is voor het GLORY 76 Badr vs Benny event. Deze zou oorspronkelijk op 7 november plaatsvinden maar werd uitgesteld doordat bij Badr Hari covid-19 was vastgesteld.

Titelgevecht

De nieuwe datum is vooralsnog vastgesteld op 19 december aanstaande. Badr Hari en Benjamin Adegbuyi zullen de headliner verzorgen. De co-headliner is een titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart.

Vechters Antonio Plazibat, Nordine Mahieddine en GLORY-nieuwkomers Massinissa Hamaili en Levi Rigters zullen tegenover elkaar staan in een spannend 4-man zwaargewicht toernooi.

Prijsverschillen

Het GLORY 76 Badr vs Benny event zal te volgen zijn via de website van de organisatie en bij de nieuwe uitzendpartner FITE TV. Met dit partnerschap is het event wereldwijd te bekijken. Er is wel een verschil in prijs, op de GLORY website betaal je €12,99. Bij FITE moet je €14,99 neertellen om de kickboksers in actie te zien.

KLIK HIER OM GLORY 76 BADR VS BENNY TE RESERVEREN

GLORY pakt het goed aan want fans kunnen de live gevechten bekijken via verschillende manieren, waaronder smartphones, tablets, laptops, gameconsoles, OTT-streaming apparaten of smart-tv’s. De uitzending van GLORY 76 Badr vs Benny start om 21:00 uur.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page