GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken

GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken

GLORY 76 Badr vs Benny op verschillende manieren te bekijken

Voor de Glory Kickboxing fans is er goed nieuws, de vechtsport organisatie heeft een partner toegevoegd om haar events uit te zenden.

Eerder maakte Glory Kickboxing bekend dat er een nieuwe datum gevonden is voor het GLORY 76 Badr vs Benny event. Deze zou oorspronkelijk op 7 november plaatsvinden maar werd uitgesteld doordat bij Badr Hari covid-19 was vastgesteld.

Titelgevecht

De nieuwe datum is vooralsnog vastgesteld op 19 december aanstaande. Badr Hari en Benjamin Adegbuyi zullen de headliner verzorgen. De co-headliner is een titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart.

Vechters Antonio Plazibat, Nordine Mahieddine en GLORY-nieuwkomers Massinissa Hamaili en Levi Rigters zullen tegenover elkaar staan in een spannend 4-man zwaargewicht toernooi.

Prijsverschillen

Het GLORY 76 Badr vs Benny event zal te volgen zijn via de website van de organisatie en bij de nieuwe uitzendpartner FITE TV. Met dit partnerschap is het event wereldwijd te bekijken. Er is wel een verschil in prijs, op de GLORY website betaal je €12,99. Bij FITE moet je €14,99 neertellen om de kickboksers in actie te zien.

KLIK HIER OM GLORY 76 BADR VS BENNY TE RESERVEREN

GLORY pakt het goed aan want fans kunnen de live gevechten bekijken via verschillende manieren, waaronder smartphones, tablets, laptops, gameconsoles, OTT-streaming apparaten of smart-tv’s. De uitzending van GLORY 76 Badr vs Benny start om 21:00 uur.

Bekijk ook

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

‘Sukkel’: McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire

Conor McGregor heeft geen goed woord over voor zijn voormalige boksrivaal Floyd Mayweather

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page