GLORY 76: Badr vs Benny heeft nieuwe datum in december Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY 76: Badr vs Benny heeft nieuwe datum in december

GLORY 76: Badr vs Benny heeft nieuwe datum in december
GLORY 76: Badr vs Benny heeft nieuwe datum in december

Volgens de website van Fite.tv is het GLORY 76: Badr vs Benny event verschoven naar december dit jaar.

Fite.tv is een van de uitzendpartners van GLORY die het oorspronkelijke event op 7 november zou uitzenden. Op de website van Fite.tv is te zien dat de datum 5 december lijkt te zijn geworden om 21:00 uur.

Niets officieels

GLORY zelf heeft nog niets medegedeeld over een nieuwe datum, alleen dat het verschoven zou worden naar een later tijdstip. Het event GLORY 76: Badr vs Benny event werd afgelast doordat er bij Badr Hari besmetting met het coronavirus was vastgesteld.

Echter is Badr inmiddels uit de quarantaine waar hij zich zelf in geplaatst had. Op social media was er discussie ontstaan waarom een heel event afgelast werd voor slechts één vechter, terwijl het nog weken verwijderd was van de datum dat deze plaats zou vinden.

GLORY UPDATE 23-10-2020 om 18:30 uur: Alex Engelhardt van WAKO die het event sanctioneert meldt onze redactie dat het event niet op 5 december zal plaatsvinden. En er ook geen nieuwe datum is vooralsnog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws