GLORY 69: Kickbokstalent Jos van Belzen zaterdag in actie Nieuws
Nieuws

GLORY 69: Kickbokstalent Jos van Belzen zaterdag in actie

GLORY 69: Kickbokstalent Jos van Belzen zaterdag in actie
GLORY 69: Kickbokstalent Jos van Belzen zaterdag in actie

Kickbokser Jos van Belzen is op het laatste moment opgeroepen om zaterdag 12 oktober te vechten tegen de Australiër Matthew Stevens.

Stevens die zijn debuut maakt bij GLORY in Dusseldorf in Duitsland, stond gepland om te vechten tegen Vincent Foschiani, deze valt uit en dus werd Van Belzen die afgelopen weekend nog zijn kickbokswedstrijd won tijdens Rings Amstelveen opgeroepen om tegen Stevens de ring in te gaan.

Van Belzen maakte tijdens GLORY 65 in Utrecht eerder dit jaar een imponerend debuut door zijn tegenstander uit België, Percy De Maeyer na een snoeiharde rechtse directe in de 1e ronde knock-out te slaan. Een betere binnenkomer kun je als opkomend talent niet hebben.

Knock-out koning

"Wij gaan vandaag al richting Dusseldorf, Jos moet naar de 70 KG, hij zit nu op 75 KG, maar dat gaat lukken, "zegt Dick Vrij van Team Spirit uit Beverwijk waar Van Belzen traint tegen onze redactie.

Vrijdag zijn de wegingen voor het event van zaterdag dus Van Belzen heeft nog even om op gewicht te komen. Van Belzen heeft veel ervaring en vocht al eerder onder grote druk. Van Belzen staat bekend als een ware knock-out koning, zaterdag zal hij dit zeker willen laten zien in Duitsland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws