Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 68 Miami: Eerste gevechten bekend gemaakt

GLORY 68 Miami: Eerste gevechten bekend gemaakt

GLORY 68 Miami: Eerste gevechten bekend gemaakt

Kickboks evenement GLORY 68 vindt plaats in het James L. Knight Center in Miami, Florida, VS op 28 september.

Het evenement markeert het debuut van de organisatie in de stad Miami. Twee wedstrijden staan inmiddels gepland voor de vechtkaart en zijn onlangs bevestigd. Voormalig lichtgewicht titel uitdager Josh Jauncey (30-9-0, 15 KO), treft Itay Gershon (16-5-0, 6 KO).

Jauncey verloor twee van zijn eerdere wedstrijden tegen tegen Tyjani Beztati en de divisie kampioen Sitthichai Sitsongpeenong. Daarvoor behaalde hij een aantal gedeelde beslissingsoverwinningen tegen Christian Baya en Stoyan Koprivienski.

Wereldtitel gevecht

In een van de wedstrijden neemt Rebekah Irwin het op tegen Crystal Lawson in het bantamgewicht voor vrouwen. Amerikaanse “Girl Power” Rebekah Irwin (6-2-0, 1 KO) en Crystal Lawson (2-1, 1 KO) waren aanvankelijk gepland om tijdens GLORY 67 Orlando tegen elkaar de ring in te gaan.

ZIE OOK>> GLORY houdt eerste event in Miami

De overige match-ups voorGLORY 68 Miami worden naar verwachting binnenkort aangekondigd. Geruchten gaan dat Alex Pereira de middengewicht wereldkampioen zijn titel zal verdedigen tegen een nog onbekende tegenstander.

Bekijk ook

Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven

De realitysoap 'Rico' welke uitgezonden wordt op SBS6 heeft te kampen met dalende kijkcijfers.

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.