Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira

GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira

GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira

Nederlands top kickboks talent Donegi Abena zal tijdens GLORY 86 in Miami Wereldkampioen middengewicht Alex Pereira treffen.

GLORY maakte vandaag officieel de match tussen Abena en Pereira bekend. GLORY Wereldkampioen middengewicht Alex Pereira zal in gewicht toenemen om tegen licht zwaargewicht Donegi Abena voor de tussentijdse lichte zwaargewicht titel op GLORY 68 op 28 september te strijden.

Artem Vakhitov is de regerend kampioen in de lichte zwaargewicht (95 kg) divisie van GLORY, maar werd recentelijk aan zijn rechterhand geopereerd in Nederland en is herstellende. Omdat Vakhitov zijn titel niet kan verdedigen is een tussentijdse titelwedstrijd geregeld, waarbij de Vakhitov vermoedelijk tegenover de winnaar staat om de titel te claimen.

Winst record

Pereira is lang regerend als middengewicht kampioen, Braziliaan heeft vier succesvolle titelverdedigingen gedaan. Zo versloeg hij Yousri Belgaroui twee keer, voordat hij voormalig kampioen Jason Wilnis in mei in minder dan een ronde verpletterde.

ZIE OOK >> GLORY Vechter Vakhitov met succes geopereerd.

Met Abena die aantreed tegen Pereira lijkt de Rotterdammer Luis Tavares op de zijlijn te zijn gezet. Tavares aast al langer op en eventuele rematch tegen Vakhitov. Echter zal de winnaar van de Abena vs Pereira strijd Vakhitov tegenover zich zien

Bekijk ook

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Kickbokser Ilias Bulaid tekent contract bij WLF (Wu Lin Feng)

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Op 31 augustus maakt de snel groeiende vechtsport organisatie van Nederlandse bodem Enfusion, zijn debuut in China.

GLORY Kickboxing verlengd contract met Tyjani Beztati

Tyjani Beztati is een van de top vechters bij GLORY Kickboxing