GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira Nieuws
Nieuws

GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira

GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira
GLORY 68 Miami: Donegi Abena in titelstrijd met Alex Pereira

Nederlands top kickboks talent Donegi Abena zal tijdens GLORY 86 in Miami Wereldkampioen middengewicht Alex Pereira treffen.

GLORY maakte vandaag officieel de match tussen Abena en Pereira bekend. GLORY Wereldkampioen middengewicht Alex Pereira zal in gewicht toenemen om tegen licht zwaargewicht Donegi Abena voor de tussentijdse lichte zwaargewicht titel op GLORY 68 op 28 september te strijden.

Artem Vakhitov is de regerend kampioen in de lichte zwaargewicht (95 kg) divisie van GLORY, maar werd recentelijk aan zijn rechterhand geopereerd in Nederland en is herstellende. Omdat Vakhitov zijn titel niet kan verdedigen is een tussentijdse titelwedstrijd geregeld, waarbij de Vakhitov vermoedelijk tegenover de winnaar staat om de titel te claimen.

Winst record

Pereira is lang regerend als middengewicht kampioen, Braziliaan heeft vier succesvolle titelverdedigingen gedaan. Zo versloeg hij Yousri Belgaroui twee keer, voordat hij voormalig kampioen Jason Wilnis in mei in minder dan een ronde verpletterde.

ZIE OOK >> GLORY Vechter Vakhitov met succes geopereerd.

Met Abena die aantreed tegen Pereira lijkt de Rotterdammer Luis Tavares op de zijlijn te zijn gezet. Tavares aast al langer op en eventuele rematch tegen Vakhitov. Echter zal de winnaar van de Abena vs Pereira strijd Vakhitov tegenover zich zien

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws