Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 67: D’Angelo Marshall verslaat Jahfarr Wilnis (video)

GLORY 67: D’Angelo Marshall verslaat Jahfarr Wilnis (video)

Zwaargewicht Jahfarr Wilnis, de nummer drie van de ranglijst, trof voormalig trainingspartner D’Angelo Marshall, de nummer vier van de divisie.

GLORY 67 vond plaats in Orlando, Miami. De aanwezigen zagen de enige twee Nederlandse kickboksers op het event een zware partij uitvechten. Uitkomend in de zwaargewicht divisie hadden de kickboks fans gehoopt op een knock-out van een van beide vechters.

Nipte overwinning

Wilnis die recentelijk lange tijd doorbracht in het trainingskamp van bokskampioen Tyson Fury en Marshall waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Het kwam dan ook aan op een beslissing van de jury die de partij 29-28, 29-28, 29-28 beoordeelde.

ZIE OOK>> Wilnis vs Marshall tijdens GLORY 67

Een nipte overwinning van Marshall die van de gelegenheid gebruikt maakte om Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi, detail beide vechters sloegen Marshall knock-out binnen 1 minuut in hun wedstrijden.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.