GLORY 65 Utrecht: Wie en wat kunnen we verwachten? Nieuws
Nieuws

GLORY 65 Utrecht: Wie en wat kunnen we verwachten?

GLORY 65 Utrecht: Wie en wat kunnen we verwachten?
GLORY 65 Utrecht: Wie en wat kunnen we verwachten?

Eerder deze week kondigde GLORY Kickboxing haar komst naar Utrecht aan op vrijdag 17 mei.

Het is de eerste keer dat de grootste kickboks organisatie ter wereld Utrecht aan doet en ook nog eens op een vrijdag. Daar waar de GLORY kickboks events doorgaans op zaterdag plaats vinden. Enkele gevechten werden al aangekondigd zoals het titelgevecht tussen huidig wereldkampioen Alex Pereira en de Utrechter Jason Wilnis.

LEES OOK: GLORY komt naar Utrecht

Verwacht wordt dat zeer binnenkort meerdere gevecht zullen worden aangekondigd, wie kunnen wij daar eventueel verwachten? GLORY heeft een groot aantal Nederlandse kickboksers onder contract, waaronder nog een Utrechter Kevin van Heeckeren, het is dus niet ondenkbaar dat hij acte de présence zal geven in zijn thuisstad.

Thuis wedstrijd

Colosseum gym uit Utrecht, een van de partijen waar een aantal GLORY vechters aan verbonden zijn heeft naast Wilnis en van Heeckeren ook Mohammed Jaraya in haar gelederen. Deze vocht zijn laatste partij die hij verloor van Murthel The Predator Groenhart tijdens GLORY 59 in Amsterdam vorig jaar. Het kan in de lijn der verwachting liggen dat ook Jaraya zal aantreden, mede doordat hij nog een aantal gevechten in zijn contract heeft staan.

Als wij kijken naar overige vechters die in aanmerking zouden kunnen komen dan zijn dit Yousri Belgaroui, Luis Tavares, Donegi Abena, Eyevan Danenberg, Donovan Wisse en Ertuğrul Bayrak en Hamicha. Keuze genoeg om een interessante publiekstrekkende vecht kaart samen te stellen. Wie zou u graag op het event zien vechten?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws