GLORY 65 Utrecht: Kevin van Heeckeren treft taaie tegenstander Nieuws
Nieuws

GLORY 65 Utrecht: Kevin van Heeckeren treft taaie tegenstander

GLORY 65 Utrecht: Kevin van Heeckeren treft taaie tegenstander
GLORY 65 Utrecht: Kevin van Heeckeren treft taaie tegenstander

Tijdens GLORY 65 Utrecht vecht Kevin van Heeckeren op vertrouwde bodem.

GLORY 65 Utrecht vindt plaats op vrijdag 17 mei in de Central Studios in Utrecht, Nederland en heeft twee wereldtitelgevechten: Alex Pereira verdedigt de middengewicht titel tegen Jason Wilnis en Sitthichai verdedigt de lichtgewicht titel tegen Marat Grigorian.

LEES OOK > Twee titelgevechten tijdens GLORY Utrecht

Van Heeckeren die een record van 1-1 heeft bij GLORY treft een geduchte tegenstander. De Amerikaan Matt 'The Butcher' Baker die onder andere de befaamde UFC vechters Nick en Nate Diaz trainde, heeft een record van 3-1.

Thuiswedstrijd

De thuisbasis van Van Heeckeren is The Colosseum Gym in Utrecht, waar zijn teamgenoten mede GLORY middengewicht Jason Wilnis en lichtgewicht Tyjani Beztati tevens trainen. Van Heeckeren kan ongetwijfeld rekenen op veel steun van het thuispubliek in Utrecht.

Baker verlengde onlangs zijn contract met GLORY Kickboxing. Hij won zijn partijen bij GLORY door middel van interventie door de scheidsrechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws