Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 64 Straatsburg: Badr Hari vs. Jamal Ben Saddik?

GLORY 64 Straatsburg: Badr Hari vs. Jamal Ben Saddik?

Gisteren 24 december kondigde GLORY Kickboxing haar tweede evenement aan voor 2019. GLORY 64 zal gehouden worden in het Franse Straatsburg op 9 maart.

Met het aankondigen van het GLORY event waar overigens nog geen vechtkaart voor werd gepresenteerd, rijst gelijk de vraag of Straatsburg de plek zal zijn waar Badr vs. Jamal zal plaatsvinden.

Na de gewonnen partij van Ben Saddik tegen D’Angelo Marshall op GLORY 59 in Amsterdam, stonden beide vechters in de ring. Ben Saddik daagde Badr uit om spoedig de kickboks handschoenen te kruisen.

Winnaar

Verwacht werd door vele fans dat Badr en Ben Saddik dan ook tegenover elkaar zouden staan op het recente GLORY 62 in Rotterdam, wat gehouden werd op 8 december. Echter vocht Ben Saddik daar wel in een achtman zwaargewicht toernooi, die hij met verve won.

Badr daarentegen deed niet mee, maar is wel een van de achtman toernooi experts binnen GLORY, hij vocht menig keer in het befaamde Japanse K-1.

Klaar voor de strijd

Wie de social media volgt van Badr ziet regelmatig posts van een fitte afgetrainde vechter die zich klaar lijkt te stomen voor een aankomende strijd. Een partij tegen Rico Verhoeven zal het voorlopig niet zijn volgens bronnen.

Jamal Ben Saddik is inmiddels gestegen tot de nummer één plek binnen de zwaargewicht divisie bij GLORY. Hij vocht zijn laatste partij met een gebroken hand tegen Benjamin Adegbuyi in Rotterdam.

Vuurwerk

Ben Saddik heeft flinke stappen gemaakt de afgelopen periode, en zou voor Badr een goede uitdaging zijn om tegen te vechten. Ben Saddik is de eerste in lijn om te vechten tegen de ongeslagen Verhoeven.

Mocht het komen tot een Badr vs. Ben Saddik in Straatsburg, wat in de lijn der verwachting ligt na de uitdaging in Amsterdam. Dan zal dit een partij vol vuurwerk zijn.

LEES OOK: Jamal Ben Saddik wint achtman toernooi

Verwacht word dat de GLORY 63 vechtkaart binnenkort aangekondigd wordt.

Bekijk ook

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

TV Gids: UFC Kijken Rozenstruik vs. Gane doe je zo gratis en live

UFC Kijken is in Nederland gratis, en live. De UFC wedstrijden worden op TV en ...

Brute afstraffing MMA-vechter schuld scheidsrechter (video)

Silvana Gomez strafte Gilsely Perea gisteren flink af tijdens het UWC 25 evenement in Tijuana, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page