GLORY 62 Rotterdam: ‘Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY 62 Rotterdam: ‘Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast’

GLORY 62 Rotterdam: ‘Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast’

Jaraya vs Hageman afgelast

Vervelend nieuws voor de fans van Mohammed Jaraya die gehoopt hadden hem in actie te zien tijdens GLORY 62 Rotterdam tegen Robbie Hageman. Jaraya vecht niet tijdens de afsluiter van een succesvol jaar voor GLORY Kickboxing.

De GLORY organisatie maakte via een persbericht bekend dat Jaraya niet zal aantreden in wat zijn derde wedstrijd voor de organisatie zou zijn. Zijn tegenstander Hageman zou zijn twee partij voor GLORY vechten tegen de voormalige Enfusion vechter Jaraya. Eerder maakten wij bekend dat Jaraya via Instagram foto’s toonde van zijn geblesseerde hand in de Bergman Kliniek. Hageman zal nu tegen de Rus Dmitrii Menshikov in de ring staan.

Jaraya moest eerder zijn meerdere erkennen in voormalig GLORY Kampioen Murthel Groenhart tijdens GLORY 59 in Amsterdam, welke in de Johan Cruijff Arena gehouden werd. De partij werd flink gehyped en was beladen door de ‘trash talk’ campagne die vooraf ging aan de clash tussen Groenhart en Jaraya. Echter bleek Groenhart een maatje te groot voor de ambitieuze vechter.

Mooi jaar voor GLORY

2018 was een mooi jaar voor GLORY Kickboxing, niet alleen werden de tv uitzendrechten overgenomen van Ziggo door Talpa, maar wordt er ook een wekelijks tv programma gemaakt wat op vrijdagavond door Veronica uitgezonden wordt.

GLORY staat bekend als de grootste kickboks organisatie ter wereld en organiseert jaarlijks nationaal en internationaal een groot aantal kickboks events.Het GLORY 62 event in Rotterdam heeft een extra tintje door de toevoeging van een zwaargewicht toernooi. De winnaar hiervan maakt kans op een titelgevecht tegen regerend kampioen Rico Verhoeven.

 

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page