GLORY 62 Rotterdam: 'Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast' Nieuws
Nieuws

GLORY 62 Rotterdam: 'Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast'

GLORY 62 Rotterdam: 'Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast'
GLORY 62 Rotterdam: 'Mohammed Jaraya vs. Robbie Hageman afgelast'

Vervelend nieuws voor de fans van Mohammed Jaraya die gehoopt hadden hem in actie te zien tijdens GLORY 62 Rotterdam tegen Robbie Hageman. Jaraya vecht niet tijdens de afsluiter van een succesvol jaar voor GLORY Kickboxing.

De GLORY organisatie maakte via een persbericht bekend dat Jaraya niet zal aantreden in wat zijn derde wedstrijd voor de organisatie zou zijn. Zijn tegenstander Hageman zou zijn twee partij voor GLORY vechten tegen de voormalige Enfusion vechter Jaraya. Eerder maakten wij bekend dat Jaraya via Instagram foto's toonde van zijn geblesseerde hand in de Bergman Kliniek. Hageman zal nu tegen de Rus Dmitrii Menshikov in de ring staan.

Jaraya moest eerder zijn meerdere erkennen in voormalig GLORY Kampioen Murthel Groenhart tijdens GLORY 59 in Amsterdam, welke in de Johan Cruijff Arena gehouden werd. De partij werd flink gehyped en was beladen door de 'trash talk' campagne die vooraf ging aan de clash tussen Groenhart en Jaraya. Echter bleek Groenhart een maatje te groot voor de ambitieuze vechter.

Mooi jaar voor GLORY

2018 was een mooi jaar voor GLORY Kickboxing, niet alleen werden de tv uitzendrechten overgenomen van Ziggo door Talpa, maar wordt er ook een wekelijks tv programma gemaakt wat op vrijdagavond door Veronica uitgezonden wordt.

GLORY staat bekend als de grootste kickboks organisatie ter wereld en organiseert jaarlijks nationaal en internationaal een groot aantal kickboks events.Het GLORY 62 event in Rotterdam heeft een extra tintje door de toevoeging van een zwaargewicht toernooi. De winnaar hiervan maakt kans op een titelgevecht tegen regerend kampioen Rico Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws