Gevecht Nieky Holzken tegen Elliot Compton niet op 4 december
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Gevecht Nieky Holzken tegen Elliot Compton niet op 4 december

Gevecht Nieky Holzken tegen Elliot Compton niet op 4 december

Nieky Holzken zal iets later dan de fans verwachten de kickbokshandschoenen kruisen met Elliot Compton. Holzken zal te zien zijn tijdens het ONE: Big Bang II event in Singapore.

Voor Niek Holzken is die de zoveelste keer dat zijn gevecht met Elliot Compton opschuift. Was het paar gepland eerder dit jaar te vechten, werd dit door de coronapandemie on hold gezet. Er volgde een datum in november. Echter hield deze geen stand.

Wederom verschoven

4 december werd uiteindelijk verwacht als datum. Nu blijkt dat de Holzken fans nog langer moeten wachten om hun idool in actie te zien. En wel tot 11 december.

Tijdens ONE: Big Bang II zal de Nederlandse topkickbokser Errol Zimmerman zijn debuut maken bij de organisatie. Vandaag kondigde ONE aan dat Zimmerman de Serviër Rade Opacic zal treffen. Het gevecht zal op zwaargewicht plaatsvinden.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page