Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Gevecht Nieky Holzken tegen Elliot Compton niet op 4 december

Gevecht Nieky Holzken tegen Elliot Compton niet op 4 december

Nieky Holzken zal iets later dan de fans verwachten de kickbokshandschoenen kruisen met Elliot Compton. Holzken zal te zien zijn tijdens het ONE: Big Bang II event in Singapore.

Voor Niek Holzken is die de zoveelste keer dat zijn gevecht met Elliot Compton opschuift. Was het paar gepland eerder dit jaar te vechten, werd dit door de coronapandemie on hold gezet. Er volgde een datum in november. Echter hield deze geen stand.

Wederom verschoven

4 december werd uiteindelijk verwacht als datum. Nu blijkt dat de Holzken fans nog langer moeten wachten om hun idool in actie te zien. En wel tot 11 december.

Tijdens ONE: Big Bang II zal de Nederlandse topkickbokser Errol Zimmerman zijn debuut maken bij de organisatie. Vandaag kondigde ONE aan dat Zimmerman de Serviër Rade Opacic zal treffen. Het gevecht zal op zwaargewicht plaatsvinden.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page