Gevecht Nieky Holzken op de tocht? ONE haalt Russen uit evenement Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Nieky Holzken op de tocht? ONE haalt Russen uit evenement

Gevecht Nieky Holzken op de tocht? ONE haalt Russen uit evenement

Het ziet er naar uit dat ONE Championship een aantal Russische vechters uit het ONE X evenement op 26 maart heeft geschrapt. Dit zou in kunnen houden dat het gevecht van Nieky Holzken ook niet doorgaat tegen de Rus Islam Murtazaev.

Tijdens de live uitzending van ONE Lights Out vandaag toonde de organisatie de vechters die op 26 maart in actie zullen komen. De sancties van de Singaporese regering lijken hun weerslag te hebben op de vechters Alaverdi Ramazanov en Islam Murtazaev, die tegen Nieky Holzken zou vechten.

Navraag in het team van Holzken leert dat deze niet op de hoogte zijn. ,,Zover wij weten vechten wij gewoon. En vliegen wij naar Singapore. ONE zal vast een reserve vechter hebben voor Nieky."

Glory

Niet alleen bij ONE zorgen de sancties tegen Rusland voor problemen voor de matchmaking. Ook Glory die een titelgevecht op de rol heeft staan voor 19 maart in Hasselt, België heeft met dezelfde perikelen te maken. Artem Vakhitov de lichtzwaargewicht kampioen zou zijn titel niet kunnen verdedigen tegen Luis Tavares.

Bronnen rondom Glory melde gisteren dat het gevecht staat en er zelfs visa zijn uitgereikt voor de Rus om naar België af te reizen. Vandaag kwam echter het gerucht naar buiten dat Michael Duut zou invallen tegen voor Vakhitov. Niets is nog officieel bevestigd door de organisatie zelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws