Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Gevecht Badr vs Benny: ‘Zet de rolstoel maar klaar’

Gevecht Badr vs Benny: ‘Zet de rolstoel maar klaar’

Badr Hari in gevecht met Rico Verhoeven december 2019

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi mogen zaterdag alsnog de ring in. Het gevecht heeft de topsportstatus gekregen, waardoor er geen hindernissen meer zijn.

GLORY heeft voor al haar evenementen de topsportstatus verkregen van het NOC*NSF. Kickboksen wordt dus als top competitie gezien en gelijk gesteld met het betaald voetbal. De status vrijwaart de kickboks organisatie en haar vechters, van de strenge lockdown maatregelen die afgelopen middernacht in gingen.

Hoewel duizenden kickboks fans hun adem inhielden of het GLORY evenement dit weekend wel door mocht gaan. Is er ook een groep mensen die het belachelijk vinden. Op social media reageren deze dan ook met niet al te vriendelijke reacties.

Smoesjes

,,Dit kan dan weer wel. Rolstoel voor Badr Hari maar weer klaarzetten”, schrijft een boze reageerder. ,,Badr Hari wil geen littekens alleen geld, zal wel weer een smoesje klaarliggen. Sportscholen zijn dicht, maar gevecht Badr Hari gaat zaterdag door”, schrijft een ander.

Badr Hari is wel vaker het doelwit van hatelijke opmerkingen. Echter zal de topvechter zich daar weinig van aantrekken. Een feit blijft dat de kickboks liefhebbers uitzien naar het gevecht tegen Benjamin Adegbuyi. En zullen deze net als de vechters zich niet laten afschrikken door negatieve reacties.

Bekijk ook

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

TV Gids: UFC Kijken Rozenstruik vs. Gane doe je zo gratis en live

UFC Kijken is in Nederland gratis, en live. De UFC wedstrijden worden op TV en ...

Brute afstraffing MMA-vechter schuld scheidsrechter (video)

Silvana Gomez strafte Gilsely Perea gisteren flink af tijdens het UWC 25 evenement in Tijuana, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page