Geschorste kickbokser Ismael Lazaar november weer in actie Nieuws
Nieuws

Geschorste kickbokser Ismael Lazaar november weer in actie

Geschorste kickbokser Ismael Lazaar november weer in actie
Geschorste kickbokser Ismael Lazaar november weer in actie

Hij werd maar liefst voor 4 jaar geschorst in Nederland en verboden te kickboksen, Ismael Lazaar.

De schorsing werd destijds opgelegd na bevindingen op doping van Lazaar's wedstrijd tegen wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven op GLORY 41. Velen spraken schande van de in hun ogen te lange schorsing, maar Lazaar mocht in Nederland voorlopig niet meer vechten.

Dat hield de sympathieke vechter niet tegen in het buitenland te vechten, ook traint hij door. Zo stond hij tegenover grote namen zoals tegen UFC veteraan Mark Godbeer in een maar liefst 9 minuten durende slopende kickboks partij zonder pauze tijdens een MAS Fight-evenement.

Schorsing opheffen

Enfusion co-promotor Antwerp Fight Organisation maakte afgelopen week de aankondiging dat Lazaar in November zal vechten op haar event in Antwerpen, België. Navraag leert dat er nog geen tegenstander is, maar deze zal ongetwijfeld gevonden worden.

ZIE OOK >> Slopende knokpartij tussen Lazaar en Godbeer

Met het feit dat Lazaar zo dicht bij huis vecht laait ook de discussie weer op of de schorsing opgelegd door het Instituut voor Sportrecht (ISR), niet verkort of ingetrokken moet worden. Er zijn inmiddels voorbeelden dat dit mogelijk is. Wordt vervolgd….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws