GERUCHT: Titelgevecht Verhoeven vs Adegbuyi, GLORY reageert Nieuws
Nieuws

GERUCHT: Titelgevecht Verhoeven vs Adegbuyi, GLORY reageert

GERUCHT: Titelgevecht Verhoeven vs Adegbuyi, GLORY reageert

Rico Verhoeven zou zijn GLORY zwaargewicht titel gaan verdedigen tegen zijn teamgenoot en vriend Benny Adegbuyi. Bronnen melden onze redactie vandaag, dat het gevecht op de rol zou staan voor het komende GLORY 78 evenement.

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar legende Badr Hari. Verhoeven zegevierde in januari dit jaar in het zwaargewicht toernooi van de organisatie. De bronnen zeggen dat Verhoeven tegen zijn teamgenoot en goede vriend de ring in zal stappen.

Niets zeker

De bronnen melden verder dat er recentelijk een fotoshoot is gemaakt met Adegbuyi in Roemenië in aanloop naar zijn clash met Verhoeven. Wij hebben de vraag bij GLORY neergelegd of er daadwerkelijk een match aan zit te komen tussen de twee topkickboksers.

GLORY geeft aan dat er niets beslist is en waarschijnlijk partijen willen dat dergelijk nieuws naar buiten komt, in de hoop dat GLORY de partij zal neerzetten. Binnenkort komt er meer nieuws van de zijde van GLORY over het komende evenement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws