'Genoeg!' Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Genoeg!’ Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer

‘Genoeg!’ Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer

Andy Souwer verloor vandaag zijn wedstrijd tegen voormalig Glory Kickboxing kampioen Marat Grigorian. De twee topatleten stonden tegenover elkaar tijdens ONE; First Strike in Singapore.

Het verlies kwam voor Souwer op 2.26 in de tweede ronde in een gevecht waar Grigorian domineerde. De voormalige Glory kampioen werd al aangemerkt als favoriet in het vedergewicht toernooi waar het gevecht met Souwer deel van uitmaakte.

De toekomst

Voor Souwer betekent het verlies gelijk zijn afscheid van het kickboksen, de vechter die een ware legende werd nam op emotionele wijze afscheid. ,,Ik had niet zo afscheid willen nemen”, zei Souwer. ,,Mijn vrouw en kinderen kijken mee, maar de toekomst is zonnig. “

Souwer raakte tijdens het gevecht geblesseerd aan zijn been, maar gaf aan dit al eerder te hebben opgelopen. ,,Het is niet gebroken maar een zenuw die klem zit”, aldus Souwer die met opgeheven hoofd zijn carrière kan afsluiten..

Grigorian zal in de semi-finale van het toernooi tegenover Chingiz Allazov komen te staan die op zijn beurt Samy Sana versloeg.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page