'Genoeg!' Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Genoeg!' Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer

'Genoeg!' Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer

Andy Souwer verloor vandaag zijn wedstrijd tegen voormalig Glory Kickboxing kampioen Marat Grigorian. De twee topatleten stonden tegenover elkaar tijdens ONE; First Strike in Singapore.

Het verlies kwam voor Souwer op 2.26 in de tweede ronde in een gevecht waar Grigorian domineerde. De voormalige Glory kampioen werd al aangemerkt als favoriet in het vedergewicht toernooi waar het gevecht met Souwer deel van uitmaakte.

De toekomst

Voor Souwer betekent het verlies gelijk zijn afscheid van het kickboksen, de vechter die een ware legende werd nam op emotionele wijze afscheid. ,,Ik had niet zo afscheid willen nemen", zei Souwer. ,,Mijn vrouw en kinderen kijken mee, maar de toekomst is zonnig. "

Souwer raakte tijdens het gevecht geblesseerd aan zijn been, maar gaf aan dit al eerder te hebben opgelopen. ,,Het is niet gebroken maar een zenuw die klem zit", aldus Souwer die met opgeheven hoofd zijn carrière kan afsluiten..

Grigorian zal in de semi-finale van het toernooi tegenover Chingiz Allazov komen te staan die op zijn beurt Samy Sana versloeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws