'Genoeg!' Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Genoeg!’ Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer

‘Genoeg!’ Grigorian eindigt kickboks carrière Souwer

Andy Souwer verloor vandaag zijn wedstrijd tegen voormalig Glory Kickboxing kampioen Marat Grigorian. De twee topatleten stonden tegenover elkaar tijdens ONE; First Strike in Singapore.

Het verlies kwam voor Souwer op 2.26 in de tweede ronde in een gevecht waar Grigorian domineerde. De voormalige Glory kampioen werd al aangemerkt als favoriet in het vedergewicht toernooi waar het gevecht met Souwer deel van uitmaakte.

De toekomst

Voor Souwer betekent het verlies gelijk zijn afscheid van het kickboksen, de vechter die een ware legende werd nam op emotionele wijze afscheid. ,,Ik had niet zo afscheid willen nemen”, zei Souwer. ,,Mijn vrouw en kinderen kijken mee, maar de toekomst is zonnig. “

Souwer raakte tijdens het gevecht geblesseerd aan zijn been, maar gaf aan dit al eerder te hebben opgelopen. ,,Het is niet gebroken maar een zenuw die klem zit”, aldus Souwer die met opgeheven hoofd zijn carrière kan afsluiten..

Grigorian zal in de semi-finale van het toernooi tegenover Chingiz Allazov komen te staan die op zijn beurt Samy Sana versloeg.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page