Gemende gevoelens Badr Hari fans over knock-out verlies van de kickbokslegende (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gemende gevoelens Badr Hari fans over knock-out verlies van de kickbokslegende (video)

Gemende gevoelens Badr Hari fans over knock-out verlies van de kickbokslegende (video)

Badr Hari verloor gisteren in Ahoy Rotterdam van de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Zijn fans hebben daar zo hun eigen gevoel bij. Waar de een vindt dat het tijd is om te stoppen, vindt de ander dat hij nog een keer de ring in moet.

YouTuber Salaheddine interviewde Benny Adegbuyi na zijn winst op Badr Hari. Ook nam hij de tijd om enkele van Badr's fans te polsen hoe deze nu in de wedstrijd zitten.

,,Badr's tijd is voorbij, hij is te oud. Ik zag hem net wegrijden met zakdoekjes voor zijn neus. Maar nam niet even de tijd om te stoppen voor ons zijn fans", is een van de reacties.

Badr blijft een legende

Badr hield een gebroken neus over aan zijn gevecht met Adegbuyi. Het had weinig gescheeld of de Roemeen was als verliezer naar huis gegaan. In de tweede ronde leek het er op dat Badr de wedstrijd naar zich toe trok.

BEKIJK HIER HET INTERVIEW VAN SALAHEDINNE MET RICO VERHOEVEN

Adegbuyi nam ook de tijd om Salaheddinete woord te staan. Deze heeft alleen maar respect voor Badr. En bedankt hem voor het gevecht. ,, Badr is nog steeds een legende, maar vandaag was mijn dag", aldus een relaxt ogende Adegbuyi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws