Geen zwaar letsel geconstateerd bij geblesseerde Badr Hari Nieuws
Nieuws

Geen zwaar letsel geconstateerd bij geblesseerde Badr Hari

Geen zwaar letsel geconstateerd bij geblesseerde Badr Hari
Geen zwaar letsel geconstateerd bij geblesseerde Badr Hari

De Telegraaf meldt in een update over Badr Hari dat er geen gebroken botten geconstateerd zijn bij de topkickbokser.

Badr werd uitgeschakeld door wat leek een enkel blessure in de kampioenen wedstrijd tegen Rico Verhoeven, dit wordt nu bevestigd door zijn trainer:" Er zijn gelukkig geen botten gebroken, maar maandag moet Badr nog een keer naar het ziekenhuis, naar een specialist. Er is iets met zijn banden”, zegt Passenier tegen de krant.

Geen zwaarletsel

Passenier vergezelde Badr die onder politie begeleiding in een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht: ",Onderaan die enkel zat zeg maar een soort gat, met daarboven een flinke zwelling. Daarom dachten ze dat die spier was afgescheurd en dat die naar boven was geschoten, Maar dat konden ze afgelopen nacht niet zien in het ziekenhuis”, vervolgd Passenier.

ZIE OOK >> Badr Hari verliest tegen Rico Verhoeven

De kijkbokswedstrijd tegen Verhoeven was een herhaling van hun eerste clash in 2016, toen moest Badr ook opgeven door een zware blessure aan zijn arm. Verwacht wordt dat er nog een 3e wedstrijd komt tussen de twee kickboks giganten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws