Gedroomde tegenstander Nieky Holzken tekent voor gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gedroomde tegenstander Nieky Holzken tekent voor gevecht

Gedroomde tegenstander Nieky Holzken tekent voor gevecht

Nieky Holzken heeft een verlanglijstje met tegenstanders. Hoog op de lijst staat de 44-jarige Australische Muaythai veteraan John Wayne Parr. Deze tekende bijna een jaar geleden bij ONE Championship maar kreeg geen gevecht, tot nu.

Vandaag kondigde zowel Parr als ONE Championship aan dat de topknokker getekend heeft voor zijn eerste gevecht. Aangezien Holzken en Parr flink heen en weer gingen op social media en elkaar uitdaagde voor een gevecht. Worden de geruchten sterker dat zij elkaar zullen treffen.

Snel de ring in

Ook ONE zinspeelt al een tijdje op een gevecht tussen Holzken en Parr, waarvan de laatste zegt te willen, maar op Muaythai regels. Holzken heeft al aangegeven daar geen problemen mee te hebben. Immers vocht de topkickbokser al eerder in Muaythai.

Mocht Parr, Holzken treffen dan zou dit wellicht al in februari kunnen zijn. ONE bereidt een aantal events voor waar onder andere Regian Eersel, Santino Verbeek en Illias Ennahachi te zien zullen zijn.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/canelo-alvarez-en-billy-joe-saunders-stemmen-in-met-titelwedstrijd/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws