FRUSTRATIE: Ex-GLORY kampioen blijft smeken om gevecht
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / FRUSTRATIE: Ex-GLORY kampioen blijft smeken om gevecht

FRUSTRATIE: Ex-GLORY kampioen blijft smeken om gevecht

Anissan Meksen (links) in gevecht met huidige GLORY Kampioen Tiffany van Soest

Benoit Zede, de manager/coach van topkickbokser Anissan Meksen laat weer van zich horen. En waarschijnlijk niet onterecht. Zijn pupil Anissa Meksen tekende vorig jaar een contract bij ONE Championship. Maar kreeg tot nu toe geen gevecht.

Terwijl Meksen de voormalige GLORY kampioen bantamgewicht bij de dames keihard blijft trainen. Het frustratie peil bij Zede lijkt flink op te lopen. Want Meksen is klaarblijkelijk nog steeds zonder tegenstander of beloofd gevecht. Dus doet Zede in haar naam een oproep.

,,Hard werken, een perfectionist met een talent dat ik niet kan omschrijven, het is een echte trots om je te vergezellen naar de wereldtop”, zegt Benoit Zede op Twitter die ONE baas Chatri Sityodtong aanspreekt in zijn bericht.

Luisterend oor

ONE Championship je tekende waarschijnlijk de beste vrouwelijke vechter ooit, ze is nu klaar sinds 6 maanden. Wanneer zal Anissa Meksen eindelijk eens vechten?”

Al eerder deed Zede dit soort boodschappen uitgaan. Klaarblijkelijk laat de communicatie bij ONE te wensen over, als een coach via social media de aandacht moet zoeken van de organisatie .

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page