'Free Ubereem!' Alistair Overeem fans steunen topvechter
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Free Ubereem!’ Alistair Overeem fans steunen topvechter

‘Free Ubereem!’ Alistair Overeem fans steunen topvechter

'Free Ubereem!' Alistair Overeem fans steunen topvechter

Alistair Overeem kan rekeken op de steun van zijn fans nadat de vechter op een verboden middel werd betrapt na zijn wedstrijd met Badr Hari. Overeem wacht een B-staal test af tot dan zit hij op de reservebank.

Glory heeft te kampen met een aantal op doping betrapte vechters of die er van worden verdacht iets te hebben gebruikt. Prestatie verhogende middelen die gevonden werden na het inleveren van urine. Vandaag kwam naar buiten dat Glory vechters Luis Tavares en Chihad Kepenek geschorst zijn en geldboete hebben ontvangen.

Ook Overeem wordt nog onderzocht net als schijnbaar nog twee Glory knokkers die niet met naam en toenaam bekend zijn gemaakt. Bronnen beweren echter dat het vechters uit de zwaargewicht divisie blijkt te gaan.

Free Ubereem

Overeem kan echter steunen op zijn fans die het er met een lolletje vanaf doen ook al is het gebruik van doping niet toegestaan. Op social media laten de fans zich horen. ,,Free Ubereem”, de man heeft gewoon wat paardenvlees gegeten“, reageert twitteraar @LukushHA.

,,Dat is de enige manier waarop ik Overeem wil zien“, schrijft @joedeertaiy. ,,Ik wist niet dat er in paardenvlees verboden middelen zaten“, aldus @Yannis_S. Een voedingsdeskundige zegt plat te worden gebeld door bezorgde vechters met de vraag of voeding supplementen wel veilig zijn. In het verleden is het gebleken dat deze besmet kunnen zijn met op de zwarte lijst staande toevoegingen.

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page