Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Fred Sikking treft Limburgse sloopkogel Perry Reichling tijdens WFL Almere

Fred Sikking treft Limburgse sloopkogel Perry Reichling tijdens WFL Almere

Fred Sikking treft Limburgse sloopkogel Perry Reichling tijdens WFL Almere

Er staat een top gevecht op het programma bij het WFL event welke gehouden wordt op 17 februari aanstaande. Fred Sikking zal de ring betreden tegen Perry Reichling die zijn debuut maakt bij de WFL.

Sikking is een van de meest ervaren en old school kickboksers in Nederland, recentelijk maakte hij een terugkeer naar The Colosseum Gym in Utrecht. De sympathieke Sikking die met grote namen de ring deelde en onder andere bij GLORY te zien was staat bekend als een echte doorbijter.

Tijdens het WFL event treft hij de opkomende Perry Reichling van Sportschool Alken uit Limburg, deze maakte het nieuws bekend op Facebook. De als een blok beton gebouwde Reichling stond als eens eerder op een groot toneel bij Enfusion, waar hij Mohammed Dadoo versloeg.

Vuurwerk

Het lijkt een match die veel vuurwerk beloofd, beide vechters zullen ongetwijfeld het beste willen geven. Sikking is een geduchte en gedreven vechter en bovendien zeer ervaren, een echte vechter pur sang.

LEES OOK: Fred Sikking ik heb geen angst voor mijn tegenstanders

Volgens insiders is de Limburger ook geen gemakkelijke tegenstander en heeft hij naast het kickboksen een ruime boks ervaring, hij zal zich ongetwijfeld goed op de kaart willen zetten bij de WFL en het publiek.

Bekijk ook

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie

Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.