Foutje: complete jury geschorst bij kickboks event Nieuws
Nieuws

Foutje: complete jury geschorst bij kickboks event

Foutje: complete jury geschorst bij kickboks event
Foutje: complete jury geschorst bij kickboks event

Controverse alom bij een kickboks event afgelopen donderdag in Roemenië. De complete jury werd geschorst nadat werd vastgesteld dat deze bevooroordeeld was.

Tijdens het OSS Fighters 3-gala van afgelopen donderdag stond een gevecht tussen Amansio Paraschiv en Cristian Milea op het programma. Beide vechters hielden het de afgesproken 3 ronden vol, maar leken gelijk op te gaan.

Er werd besloten een extra ronde in te lassen, Milea kwam als winnaar uit de bus op de jury kaarten, zij het niet dat de eigenlijke winnaar Paraschiv behoorde te zijn. Er brak een flinke rel uit en werden beschuldigingen van matchfixing geuit, het team van Paraschiv ging direct in beroep.

Flinke schorsingen

Een panel dat onder andere bestond uit GLORY vechter Benny Adegbuyi oordeelde dat Paraschiv de winnaar behoorde te zijn. De promotor van het event schorste direct de aangestelde jury leden, ook de manager van Paraschiv en een teamlid werden voor een jaar geschorst.

LEES OOK: Kickboks legende Cro Cop getroffen door beroerte

De Nederlandse kickbokser Fabio Kwasi stond gepland te vechten op hetzelfde even, zijn tegenstander Bogdan Stoica trok zich echter voor de partij terug vanwege een handblessure.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws