Fotosessie Badr Hari verraad aankomend gevecht? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Fotosessie Badr Hari verraad aankomend gevecht?

Fotosessie Badr Hari verraad aankomend gevecht?

Badr Hari vaak op de gevoelige plaat vastgelegd door hof fotograaf van GLORY Kickboxing, James Law. De oplettende fans werden ge-triggered door de Insta story van de vechter met foto en begeleidende tekst, komt er een gevecht aan?

Kickbokslegende Badr is flink onderdeel van de geruchtenstroom. Na zijn optreden recentelijk bij Humberto Tan werd deze alleen maar sterker. Vandaag kwam er een schepje bij doordat de topvechter, Law maar ook Matt Ferris (Glory fotograaf. red), dezelfde foto en tekst deelden.

Wel of geen gevecht?

Gelijk gaan alle alarmbellen af want zou dit betekenen dat er een nieuw gevecht aankomt. Of zijn het gewoon nieuwe foto's die gemaakt worden voor GLORY? Was de sessie wel vandaag? Allemaal vragen die de fans zich stellen op social media.

,,Tijd om weer in actie te komen", is te lezen in de tekst op de foto. Daar valt alles van te maken. Echter wetende dat vechters niet zomaar iets plaatsen, zonder dat er iets aankomt houden we het er maar op dat er wat in het vat zit.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/zo-traint-badr-voor-zijn-volgende-gevecht-maar-tegen-wie-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws