Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft een fikse schorsing te pakken. De Oekraïner is gepakt op doping, mag 4 jaar niet vechten en moet zijn titel inleveren.

Website Boxemag brengt vandaag het nieuws van de schorsing van Kyshenko. ,,In een verklaring van de AFC hebben we zojuist vernomen dat de Oekraïense vechter Artur Kyshenko door de organisatie van zijn titel van kampioen is ontdaan na positieve antidoping testresultaten", schrijft Boxemag.

Niet meer vechten

Kyshenko mag met terugwerkende kracht vanaf 24 juli 2019 gedurende 4 jaar niet deelnemen bij een sportorganisatie. Yohan Lidon krijgt de titel terug die Kyshenko van hem won in juni 2019, in Frankrijk.

De Sanctiecommissie van het Franse Agentschap voor de strijd tegen doping (AFLD), heeft de straf opgelegd. Alhoewel Kyshenko niet meer actief is bij Glory hoopte hij vorig jaar nog op een terugkomst naar de organisatie. Wat nu met de schoring verleden tijd lijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws