FIKSE RUZIE: Kickbokser dwingt contract af bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

FIKSE RUZIE: Kickbokser dwingt contract af bij ONE Championship

FIKSE RUZIE: Kickbokser dwingt contract af bij ONE Championship
FIKSE RUZIE: Kickbokser dwingt contract af bij ONE Championship

Kickboks veteraan Cosmo Alexandre, die vecht voor ONE Championship in MMA en kickboksen heeft zijn zin. De organisatie heeft hem een nieuw contract aangeboden.

De onderhandelingen tussen Cosmo Alexandre en ONE Championship gingen niet zonder flink wat geruzie. Hij viel dan ook via sociale media ONE CEO Chatri Sityodtong aan en beschuldigde deze van disrespect. De spanningen liepen hoop op maar lijken nu beslecht.

Alexandre vertelde echter dat hij op het punt stond een nieuw contract met ONE te ondertekenen na succesvolle onderhandelingen met Chatri Sityodtong en senior vice-president Matt Hume. “Afgelopen zaterdag sprak ik met Chatri, ik had een ontmoeting met hem, het was een aardig gesprek, "zegt Alexandre.

Meer geld

"Ik zie dat het probleem is dat het bedrijf snel groeit en dat het nu erg groot is, het is enorm. Dus soms is het moeilijk om rechtstreeks met hem te praten, dus probeerde hij mijn situatie op te lossen. Natuurlijk gaat het om geld, om mijn portemonnee, en we hebben nu een deal, maar ik wacht gewoon om het contract te ondertekenen. "

"Ik wacht tot ze het naar mij sturen. Ik was een jaar zonder gevecht omdat ik niet voor hetzelfde geld wilde vechten, mijn contract was niet goed. We proberen dat op te lossen. " Alexandre won zijn laatste wedstrijd tegen voormalig UFC-ster Sage Northcutt, via een spectaculaire knock-out van 29 seconden bij ONE: Enter the Dragon in mei 2019.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws